Survivor 4: Το μοντάζ της παραγωγής περιθωριοποιεί τον Τζέιμς Καφετζή για να βγει κακός

Η "καλή" ατάκα που υπήρχε στο trailer αλλά δεν ακούστηκε ποτέ στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το μοντάζ της παραγωγής περιθωριοποιεί τον Τζέιμς Καφετζή για να βγει κακός

Το μοντάζ στο Survivor 4 δίνει και παίρνει και ως ένα σημείο είναι απόλυτα λογικά καθώς τα άτομα της παραγωγής πρέπει να ετοιμάσουν ένα επεισόδιο 3 ωρών προερχόμενο από γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί μέσα σε 24ωρες και κάποιες φορές και παραπάνω...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όμως, είδαμε πως ο κλήρος δεν έγειρε για ακόμα μια φορά στην πλευρά του Τζέιμς Καφετζή...

Το κακό μοντάζ της παραγωγής του Survivor

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στην εκπομπή του ANT1, “Το Πρωινό” στο trailer την ώρα που ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφερόταν στο νοσοκομείο ακούστηκε η φωνή του Τζέιμς να λέει: «Λιάκο είμαστε μαζί σου», ωστόσο, στο κανονικό επεισόδιο αυτό δεν προβλήθηκε.

Επίσης, στο συμβούλιου του νησιού κόπηκαν κάποια λόγια του Τζέιμς και αυτό έγινε αντιληπτό από τους χρήστες του Twitter και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αρκετοί, λοιπόν, τα έβαλαν τόσο με την παραγωγή του Survivor, αλλά και με τον Γιώργο Λιανό, αφού την ώρα του συμβουλίου είπε ότι θα δώσει τον λόγο στον Τζειμς και κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ ή τουλάχιστον κόπηκε στο μοντάζ.

Στημένη η "κλοπή" του αντιανεμικού της Ελευθερίας Ελευθερίου;

Πανικός επικράτησε στο χθεσινό (13/04) επεισόδιο του Survivor 4 με την Ελευθερία Ελευθερίου και το... αντιανεμικό της!

Τι συνέβη; Συγκεκριμένα η Ελευθερία φαίνεται να αναζητά το αντιανεμικό της μπουφάν που είχε χάσει το προηγούμενο βράδυ και τυχαία το βρήκε στα πράγματα του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη! Μάλιστα όταν τους ρώτησε τα παιδιά παραδέχτηκαν πως το είχαν βρει το προηγούμενο βράδυ αλλά δεν ήξεραν σε ποιον ανήκε και νόμιζαν ο ένας ότι ήταν του άλλου.

Πάμε τώρα στην μεγάλη αποκάλυψη! Η παραγωγή... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr