Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Γερμανίδας συντρόφου του Τζέιμς

Βίντεο από ταξίδια τους στο εξωτερικό! Είναι κούκλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Γερμανίδας συντρόφου του Τζέιμς

Πριν από λίγα επεισόδια ο Τζέιμς Καφετζής για πρώτη φορά παραδέχτηκε σε κάμερα του Survivor πως είναι ερωτευμένος και η σύντροφός του διαμένει στην Γερμανία.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης, όπου είδαμε τον Τζέιμς να μαρκάρει άσχημα μια Τουρκάλα παίκτρια είπε:

"Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τζέιμς τον γυπαετό, ο οποίος μας δείχνει τον λόγο που κάθε χρόνιο τα νησιά μας είναι γεμάτα από τουρίστες", είπε χαρακτηριστικά!

Μετά από γέλια μέχρι δακρύων από όλους τους παίκτες, ο Τζέιμς απάντησε: "Ελπίζω να μην βλέπουν Survivor στη Γερμανία μόνο" με τον Λιανό να του απαντάει: "Εκεί υπάρχει κάποιο αίσθημα δυνατός" με τον Ροδίτη να παραδέχεται πρώτη φορά τον έρωτά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η κοπέλα αυτή ονομάζεται Maxine και οι δυο τους είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. Η Maxine έχει καταγωγή από τη Γερμανία, ενώ το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και έχει ανεβάσει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Βίντεο από τα κοινά ταξίδια του Τζέιμς με την σύντροφό του

Ποιος είναι ο Τζέιμς Καφετζής

Ο 24χρονος έχει καταγωγή από τη Ρόδο και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. O Τζέιμς έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία και ζει και αναπνέει για τη θάλασσα. Μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.