Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος οραματίζεται ότι μιλάει με τη μάνα του!

Είδωλο ο Ασημακόπουλος για ακόμη μια φορά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος οραματίζεται ότι μιλάει με τη μάνα του!

Λίγο μετά το έπαθλο επικοινωνίας και αφού οι Κόκκινοι έχασαν και επέστρεψαν στην καλύβα τους ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε ρεσιτάλ!

Ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά είπε, οραματίστηκε πως μιλάει με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και πως απολαμβάνει και το έπαθλο φαγητού!

Οι διάλογοι πραγματικά ήταν ξεκαρδιστικοί ενώ ο ίδιος της έλεγε και ψέματα πως όλα αυτά που δείχνουν στην τηλεόραση δεν ισχύουν και πως έχουν όλες τις ανέσεις!

Ο διάλογος του Ασημακόπουλου με την μάνα του

Ξέσπασαν όλοι οι παίκτες σε κλάματα

Με μεγάλη συγκίνηση ξεκίνησε το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και την επικοινωνία στο Survivor, καθώς η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έκανε άπαντες να πλαντάξουν στο κλάμα.

Ο παρουσιαστής μάζεψε τους παίκτες και των δύο ομάδων στην κλασική παρουσίαση του αγωνίσματος και προτίμησε, αυτή την φορά, να μην τους ρωτήσει πολλά πράγματα για το τι συνέβαινε στις παραλίες - που είχαμε μια ένταση. Αυτό που είχε να ανακοινώσει, άλλωστε, ήταν πολύ πιο σημαντικό.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας αφορούσε ζωντανά μηνύματα από την οικογένειά τους. Όλοι οι παίκτες λύγισαν με το που άκουσαν αυτή την ανακοίνωση και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους, με τον Τριαντάφυλλο ειδικά να επιθυμεί να στείλει μήνυμα στο γιο του, που είχε τα γενέθλιά του.