Ξένια Rec: «Όταν βγήκα από το Survivor, δέχτηκα άσχημα μηνύματα! Απειλούσαν τη ζωή μου»

«Η Βαλαβάνη με σχολίασε πολύ αρνητικά. Αναρωτιόμουν είναι πώς μια γυναίκα τα έλεγε αυτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξένια Rec: «Όταν βγήκα από το Survivor, δέχτηκα άσχημα μηνύματα! Απειλούσαν τη ζωή μου»

H Ξένια, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Rec, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και έκανε αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο του Survivor, όπου είχε συμμετάσχει.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα αρνητικά και απειλητικά μηνύματα που δεχόταν, αλλά και τα ποσά που παίρνουν οι διάσημοι τα οποία ισχύουν.

Η αποκάλυψη της Ξένιας των Rec για το Survivor

«Όταν βγήκα δέχτηκα πολύ άσχημα μηνύματα, που απειλούσαν μέχρι και τη ζωή μου. Μου έλεγαν “γύρνα πίσω στη χώρα σου”. Φοβόμουν να πάω σπίτι, γιατί δεν ήξερα τι θα γινόταν. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με σχολίασε πάρα πολύ αρνητικά, για τον τρόπο που έτρεχα. Αυτό που αναρωτιόμουν είναι πώς μια γυναίκα τα έλεγε αυτά, η οποία είχε την ευκαιρία να ζήσει ακριβώς τα ίδια πράγματα που έζησα και εγώ…

Αυτό που μπορώ να πω για μένα είναι ότι πήρα πάρα πολύ καλά λεφτά. Είναι πολύ κοντά σε αυτά που ακούγονται τώρα. Το δικό μας Survivor δεν έχει καμία σχέση με το φετινό. Φέτος είναι πιο μελετημένοι οι παίκτες, δεν είναι τόσο αγωνιστικό όπως τα προηγούμενα, είναι περισσότερο reality. Ο Τριαντάφυλλος πλασάρει πολύ καλά τον εαυτό του».

Στο Survivor 4 ωστόσο, ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης και των δυο ομάδων, βάση στατιστικών;

«Αυτό που προέκυψε με την Κάτια και το στήθος το έπαθα και εγώ στο Survivor»

Η Ξένια η τραγουδίστρια των REC παρακολουθούσε την Κάτια στο ριάλιτι επιβίωσης και θυμήθηκε τα σχόλια που δεχόταν και η ίδια στα social media.

Όπως δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού , το ίδιο με το μοντέλο και το στήθος της, είχε συμβεί και με εκείνη καθώς, είχε χάσει πάρα πολλά κιλά με αποτέλεσμα να μην της κάνει το σορτσάκι της. Για αυτό το λόγο και έτρεχε στους στίβους μάχης μόνο με το μαγιό της.

Όσον αφορά τα σχόλια που είχε δεχτεί και εκείνη, όπως και η Κάτια Ταραμπάνκο κυρίως στο Twitter, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί γίνονται. Όπως συνέχισε να αναφέρει, μπορεί να έχει λόγο και να μην φοράει τίποτα από μέσα.