Survivor 4 - Λιανός: "Ότι και να πω παρεξηγείται και δεν γουστάρω"

Ξέσπασε ο παρουσιαστής στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει το πρωινό της Πέμπτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Λιανός:

Φέτος η μπάλα φαίνεται πως εκτός από τους παίκτες του Survivor πήρε και τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δέχεται αρκετή κριτική τόσο από τηλεθεατές όσο κι από εκπομπές για το πως χειρίζεται τις καταστάσεις στο παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης αποφάσισε μέσω της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής που συμμετέχει να εκφράσει την δυσαρέσκειά του αναφέροντας τα παρακάτω...

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

"Να ξέρουν όλοι όσοι ακούνε πως σήμερα σκεφτόμουν να μην ξανά μιλήσω ποτέ για το Survivor έτσι σε εκπομπή αλλά από την άλλη μετά μου γύρισε λίγο και λέω ότι δεν θα σταματήσω να κάνω την δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω και πιστέψτε με χωρίς να το πάρετε εγωιστικά ότι δεν πρόκειται να υπολογίσω ότι μου στέλνουν. Μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 απλά επειδή ήταν πολύ προσβλητικοί.

Όταν είπα τα παράπονά σας στο μοντάζ δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκοψε κι έραψε. Είναι απλό κάποιες συζητήσεις είναι ανούσιες γι' αυτό δεν βγαίνουν και προς τα έξω. Ότι και να πω βλέπω ότι παρεξηγείται και δεν γουστάρω", είπε μεταξύ άλλων.

Ποσοστά χθεσινής 14/4 ψηφοφορίας - Στην πρώτη θέση ο Παύλος Γαλακτερός

Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις πληροφορίες του Youweekly.gr!

Αναμφισβήτητα ήταν η πιο όμορφη αποχώρηση που έχουμε δει ποτέ σε Survivor, όχι μόνο στο φετινό! Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με πρώτο τον Τριαντάφυλλο, σηκώθηκαν όρθιοι την πήραν αγκαλιά και τραγούδησαν μαζί για να αποχαιρετήσουν την φίλη τους!

Από την πλευρά του απογοητευμένος ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς η Ελευθερία ήταν η παίκτρια που υπέδειξε για υποψήφια έχοντας την ατομική ασυλία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, άρα θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για το τέλος της Ελευθερίας από το Survivor 4.

Η ψηφοφορία ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού οι περισσότεροι από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστοί οι υποψήφιοι μαντέψαμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει!

Τεράστια έκπληξη όμως στο ερώτημα "ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor" αποτέλεσε η πρώτη θέση! Εκεί τερμάτισε ο Παύλος Γαλακτερός και μάλιστα με καλή διαφορά από τον δεύτερο που ήταν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!