Survivor 4: Η νέα ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό

Τι έγραψε μετά το ξέσπασμα του κατά του Παππά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η νέα ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor 4, όπως αποδεικνύεται και από την ψηφοφορία αποχώρησης που έγινε. Μάλιστα, στο πλευρό του κάθε λεπτό είναι η οικογένεια του, ακόμη και από μακριά. Το νέο μήνυμα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι πολύ τρυφερό.

Ο πατέρας του, Νάσος Γαλακτερός και η σύζυγός του, τον στηρίζουν από την αρχή και συχνές είναι οι αναρτήσεις τους μετά αλλά και πριν από κάθε επεισόδιο.

Στο χθεσινό 14/4 επεισόδιο, η μπλε ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έδειξε για ακόμη μια φορά τη στήριξή της στον Παύλο Γαλακτερό. Χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο ξέσπασμα του κατά του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου.

«Να ξέρες πόσο κοντά σου είμαστε! Εκεί δίπλα σου ακριβώς, κι ας μη μας βλέπεις!» έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ανάρτηση της στο Instagram.

Survivor 4 Νάνσυ Ζαμπέτογλου Παύλος Γαλακτερός

Η τρυφερή ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για τον Παύλο

Από τη μέρα που μπήκε στο Survivor 4 ο Παύλος Γαλακτερός, ο μπαμπάς του, Νάσος, δεν έχει σταματήσει να τον υποστηρίζει μέσα από δηλώσεις που κάνει αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, έτσι και ο Νάσος Γαλακτερός, αισθάνονται υπερήφανη για τη στάση που κρατάει ο νεαρός παίκτης των Μπλε μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού.

Ο χαρακτήρας του, η ηρεμία του αλλά και η αγωνιστικότητά του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Παύλο Γαλακτερό τον «παίκτη του Twitter».

Παύλος Γαλακτερός ανάρτηση