Survivor 4: «Σάκης και Μαριαλένα μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε φούμαρα»

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ήταν μαζί!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Σάκης και Μαριαλένα μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε φούμαρα»

Φανατική θαυμάστρια του Survivor 4 είναι η Ελένη Καρουσάκη και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pop Up, μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως δήλωσε, το πρώην ζευγάρι μπορεί να λέει... φούμαρα και να μην έχει χωρίσει. Αντιθέτως να είναι μαζί, αφού μάλιστα, δείχνουν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

«Είμαι τρελά fan του Survivor! Εγώ ξέρω πως στα εγκαίνια του Botega τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Σάκης με την Μαριαλένα ήταν μαζί! Μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε… φούμαρα. Έλα μωρέ ήταν με την Χριστίνα και μπήκαν μαζί που ήταν η πρώην; Α πα πα, δεν το πιστεύω. Ο Σάκης είναι Περιστεριώτης και οι επιχειρήσεις του ήταν εκεί» αποκάλυψε η Ελένη Καρουσάκη.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ο Ατζούν θέλει να γίνει κουμπάρος στο γάμο Μαριαλένας και Σάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση και το χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη από το Survivor 4, ωστόσο το Πρωινό έκανε μια νέα αποκάλυψη, που αφορά τον... γάμο τους.

Μπορεί σύμφωνα με φήμες το πρώην ζευγάρι μπορεί να χώρισε λόγω ενός φλερτ που είχε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά στο να τα ξαναβρούν, ακόμη και αν η Μαριαλένα έχει σχέση πίσω στην Ελλάδα με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

«Ήταν δύο χρόνια μαζί, ήταν εκρηκτική η σχέση από ότι μαθαίνω από πολύ αξιόπιστη πηγή. Συνεχείς καυγάδες, συνεχείς ζήλιες, συνεχείς εντάσεις που έγιναν πολύ έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χώρισαν δύο φορές και τα ξαναβρήκαν.

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης γάμος

Ήταν μικροί, σύντομοι οι χωρισμοί και έγιναν οι επανασυνδέσεις με πρωτοβουλία κοινών τους φίλων. Υπάρχουν φίλοι τους που μιλάνε γενικά. Την τελευταία φορά χωρίσανε με πρωτοβουλία της Μαριαλένας γιατί ενοχλήθηκε πάρα πολύ με ένα περιστατικό με ένα φλερτ που είχε ο Σάκης Κατσούλης.

Σίγουρα υπήρξε ένα φλερτ με την Χριστίνα, άσχετα αν ο Σάκης Κατσούλης για δικούς του λόγους δεν θέλει να το παραδεχτεί», έχει αναφερθεί στο Πρωινό για τη σχέση τους πριν κάποιο διάστημα.

Σήμερα, 15/4 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό έκανε ακόμη μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ανάφερε πως ο Ατζούν είναι σίγουρος πως υπάρχει κάτι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και πως αν η πρόταση γάμου γίνει μέσα στο παιχνίδι - αφού οι δυο τους το πήγαιναν σοβαρά πριν χωρίσουν - θα γίνει κουμπάρος τους και μάλιστα, θα τους καλύψει και τα έξοδα του γάμου.

«Αν γίνει η πρόταση γάμου μέσα στο παιχνίδι, γιατί αυτή είναι η είδηση, τότε θα αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.