Ειρήνη Χειρδάρη: "Σίγουρα ο Σάκης έχει κάνει… σεξουαλική πράξη μόνος του στο Survivor"

"Αγαπιούνται πάρα πολύ και σίγουρα όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είναι μαζί! Όταν της μιλάει έχετε παρατηρήσει που..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ειρήνη Χειρδάρη:

Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι και το Ευτυχείτε έχει πάρει φωτιά! Αφού η κάμερα της εκπομπής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Προοδευτικής και μίλησε με τους συμπαίκτες του Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι αποκάλυψαν πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την Μαριαλένα, επισκέφθηκε την sex editor, Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία μίλησε για τις ερωτικές... ορέξεις των παικτών!

Ως ειδικός στον τομέα αυτό, είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα κι από τις κινήσεις που κάνουν τα σώματά τους αν έχουν όρεξη για... σεξουαλική επαφή ή όχι κι εννοείται πως επίκεντρο της κουβέντας στάθηκε ο Σάκης Κατσούλης, μιας κι έχει καθημερινά στα πόδια του την πρώην του, Μαριαλένα.

Οι δηλώσεις της sex editor για τους παίκτες του Survivor

"Στην γλώσσα του σώματος αγαπιούνται. Όταν της μιλάει έχετε προσέξει που όλο σκύβει προς τα μπροστά; Στην γλώσσα του σώματος αυτό δηλώνει ουσιαστικά ότι θες να τον αγκαλιάσεις τον άλλον. Αν προσέξετε τον τρόπο που κοιμούνται αυτά τα δυο παιδιά μαζί, ο ένας γέρνει το πρόσωπό του προς τον άλλον, δηλαδή ακόμη και στον ύπνο έχει έννοια του τον άλλον... φαίνεται πολύ ρομαντική ιστορία αλλά περισσότερο καψούρης φαίνεται ο Σάκης προς την Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα είναι κι αυτή από την γενιά των νέων κοριτσιών που είναι λίγο πιο αγοροκόριτσα. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει μια εν δυνάμη σχέση από την πλευρά της Μαριαλένας, δηλαδή αυτό φαίνεται. Σίγουρα αγαπιούνται πάρα πολύ και σίγουρα όλη η Ελλάδα θα ήθελε να είναι μαζί.

Σίγουρα ο Σάκης την φανταστιωθεί πολλές φορές την Μαριαλένα, σεξουαλική πράξη μόνος του έχει κάνει.", είπε μεταξύ άλλων.

«Σάκης και Μαριαλένα μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε φούμαρα»

Φανατική θαυμάστρια του Survivor 4 είναι η Ελένη Καρουσάκη και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pop Up, μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως δήλωσε, το πρώην ζευγάρι μπορεί να λέει... φούμαρα και να μην έχει χωρίσει. Αντιθέτως να είναι μαζί, αφού μάλιστα, δείχνουν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

«Είμαι τρελά fan του Survivor! Εγώ ξέρω πως στα εγκαίνια του Botega τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Σάκης με την Μαριαλένα ήταν μαζί! Μπορεί να μην έχουν χωρίσει και να μας λένε… φούμαρα. Έλα μωρέ ήταν με την Χριστίνα και μπήκαν μαζί που ήταν η πρώην; Α πα πα, δεν το πιστεύω. Ο Σάκης είναι Περιστεριώτης και οι επιχειρήσεις του ήταν εκεί» αποκάλυψε η Ελένη Καρουσάκη.