Survivor 4: «Τον Τριαντάφυλλο τον έχουν βάλει σε μια συνταγή να κάνει τον ρουφιάνο»

«Τα ριάλιτι έχουν ξεφύγει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Τον Τριαντάφυλλο τον έχουν βάλει σε μια συνταγή να κάνει τον ρουφιάνο»

O Μεγακλής Βιντιάδης, παραχώρησε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ριάλιτι, πετώντας τα καρφιά του για το Survivor 4 και τον Τριαντάφυλλο.

Ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε πως δεν του λείπει η τηλεόραση, λέγοντας πως τα περισσότερα προγράμματα που παίζουν δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται στην τηλεόραση.

«Τα ριάλιτι έχουν ξεφύγει. Κάποια από αυτά δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται στην τηλεόραση. Τον Τριαντάφυλλο τον έχουν βάλει σε μια συνταγή να κάνει τον ρουφιάνο. Δεν μπορώ να τα παρακολουθώ. Το Master Chef είναι το μοναδικό καλό ριάλιτι που έχει η τηλεόραση», ανέφερε. Ο Τριαντάφυλλος έκλεψε φαγητό! Ο λόγος που δεν τον τάιζε ο Κόρο.

Αυτός είναι ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε ταξίδεψε μέχρι την Ρόδο και γνώρισε τον Πνευματικό του, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον τραγουδιστή.

"Είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί, όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρε δύναμη από την εκκλησία μας. Όταν έφυγε ο πατέρας του ήταν μικρό παιδί και πήγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από την χάρη του Κυρίου μας. Το πρώτο του CD που είχε βγάλει το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του.

Έρχεται συχνά στην εκκλησία μας ο Τριαντάφυλλος, ψάλλει τα εγκώμια την Μεγάλη Παρασκευή. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε αγωνιστής. Γνωρίζω τους αγώνες του, ότι από μικρός ήταν μόνος του με την γιαγιά του.", είπε μεταξύ άλλων ο ιερέας.