Survivor 4 - Μαριάνθη: «Ο Αλέξης αγωνίζεται υπέρ του καλού»

«Είναι έξυπνος αλλά δεν το πάει στο πονηρό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριάνθη: «Ο Αλέξης αγωνίζεται υπέρ του καλού»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Τζέιμς και του Αλέξη Παππά. Ενώ χαρακτήρισε και τους δύο παίκτες έξυπνους, τόνισε πως ο δεύτερος μάχεται για το καλό.

Αφού μίλησε λοιπόν για τη Νικολέττα, η Μαριάνθη εξήγησε πως ο Τζέιμς πολλές φορές μπορεί να φέρει το παιχνίδι στο δικά του μέτρα προκειμένου να επωφεληθεί ενώ ο Αλέξης φροντίζεις για το κοινό καλό.

Οι δηλώσεις της Μαριάνθης για το Survivor 4 και τον Αλέξη Παππά

«Δε θα έβαζα καπετάνιο τον Τζέιμς, κάποιες φορές μπορεί να σκεφτεί λίγο πιο επικίνδυνα. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Παίζει έξυπνα και στα παιχνίδια δύναμης. Ξέρει πώς να χειριστεί, θέλει τρόπο δεν θέλει κόπο και ο Τζέιμς τον έχει τον κόπο.

Ο Παππάς είναι κι αυτός ένας καλός παίκτης, αλλά θεωρώ ότι είναι ο «καλός» έξυπνος. Ξέρει να χειριστεί τα πράγματα αλλά υπέρ του καλού. Προτεραιότητα για όλους είναι ο εαυτός μας αλλά θεωρώ ότι ο Άλεξ δεν το βλέπει ατομικά. Δεν στρέφεται στο πονηρό».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αποκάλυψε πως θέλει νικητή τον Νίκο Μπάρτζη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4 τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε αρχικά στην εμπειρία που είχε μέσα στο παιχνίδι αλλά την ίδια στιγμή εξήγησε πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένα πολύ αληθινό άτομο που δεν προσποιείται και μπορεί άνετα να κερδίσει.

«Ζεις τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι πιο πολύ και από τα δικά σου άτομα. Τους βλέπει πιο πολύ απ' ότι μπορείς να βλέπεις έναν φίλος σου ή την οικογένειά σου. Το έχω συνηθίσει λίγο αυτό λόγω της δουλειάς. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι ήταν 9 μήνες.

Ένα από τα παιδιά που βγάζει αληθινό χαρακτήρα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι πολύ αληθινό παιδί. Δεν προσποιείται. Στο τέλος μένει ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.