Survivor 4 - Μαριάνθη: «Ο Ηλίας επηρεαζόταν από Κοψιδά, Κόρο και Καρολίνα»

«Είναι κοντά με την Καρολίνα αλλά μόνο φιλικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριάνθη: «Ο Ηλίας επηρεαζόταν από Κοψιδά, Κόρο και Καρολίνα»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Love it η Μαριάνθη Κάσδαγλη αναφέρθηκε στα μέλη της ομάδας και συγκεκριμένα στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος όπως είπε επηρεαζόταν έντονα από τον Γιώργο Κοψιδά και τον Κόρο καθώς και την Καρολίνα με την οποία βρίσκεται πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα η Μαριάνθη, όπως είπε και χθες στο Καλό Μεσημεράκι, θεωρεί πως ο πιο αληθινός παίκτης του παιχνιδιού είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ωστόσο την ίδια στιγμή τόνισε πως πολύ καλό παιδί είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι δηλώσεις της Μαριάνθης για το Survivor 4 και τον Ηλία Μπόγδανο

«Ο πιο αληθινός παίκτης είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Ο Ηλίας είναι επίσης ένα παιδί με καλή ψυχή απλά έχει μπει έτσι λίγο παραπάνω στο παιχνίδι. Όσο ήμουν εγώ στο παιχνίδι θεωρούσα ότι επηρεάζεται από κάποιους παίκτες, τον Γιώργο Κοψιδά, τον Κόρο και την Καρολίνα. Με την Καρολίνα ήταν πολύ κοντά, καθαρά φιλικά γιατί και ο Ηλία έχει σχέση στην Ελλάδα και μάλιστα μιλάει και πολύ συχνά για την κοπέλα του και για το πόσο ερωτευμένος είναι», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη.

«Ο Αλέξης αγωνίζεται υπέρ του καλού»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαριάνθη Κάσδαγλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Τζέιμς και του Αλέξη Παππά. Ενώ χαρακτήρισε και τους δύο παίκτες έξυπνους, τόνισε πως ο δεύτερος μάχεται για το καλό.

Αφού μίλησε λοιπόν για τη Νικολέττα, η Μαριάνθη εξήγησε πως ο Τζέιμς πολλές φορές μπορεί να φέρει το παιχνίδι στο δικά του μέτρα προκειμένου να επωφεληθεί ενώ ο Αλέξης φροντίζεις για το κοινό καλό.

«Δε θα έβαζα καπετάνιο τον Τζέιμς, κάποιες φορές μπορεί να σκεφτεί λίγο πιο επικίνδυνα. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Παίζει έξυπνα και στα παιχνίδια δύναμης. Ξέρει πώς να χειριστεί, θέλει τρόπο δεν θέλει κόπο και ο Τζέιμς τον έχει τον κόπο.

Ο Παππάς είναι κι αυτός ένας καλός παίκτης, αλλά θεωρώ ότι είναι ο «καλός» έξυπνος. Ξέρει να χειριστεί τα πράγματα αλλά υπέρ του καλού. Προτεραιότητα για όλους είναι ο εαυτός μας αλλά θεωρώ ότι ο Άλεξ δεν το βλέπει ατομικά. Δεν στρέφεται στο πονηρό».