Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη με το σύντροφο της μετά το Survivor 4

Δεν άφησε να φανεί το πρόσωπό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη με το σύντροφο της μετά το Survivor 4

Η Άννα Μαρία Βέλλη, μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 και την επιστροφή της στην Ελλάδα συναντήθηκε με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα τους και ο σύντροφός της που την στήριζε καθημερινά, ακόμη και αν στην Ελλάδα όλοι έβλεπαν από το μοντάζ πως κάτι υπάρχει ανάμεσα της και τον Νίκο Μπάρτζη.

Έχοντας λοιπόν επιστρέψει κάνει καθημερινά αναρτήσεις και στο Instagram. Όπως, αυτή που "κάρφωσε" την Ελευθερία Ελευθερίου, με αφορμή αυτό που ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρηση της.

Χθες το βράδυ ωστόσο, η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια ανάρτηση με τον σύντροφό της, χωρίς να δείχνει το πρόσωπο του, αφού θέλει να διατηρήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύει.

Ο δυο τους, έχοντας καθαρίσει μια καρύδα, ήπιαν μέσα από αυτήν κρασί!

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη διαψεύδει την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη

Στο επεισόδιο του Survivor είδαμε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr μέσα από spoil του, πως η Μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο κάθε παίκτης μπόρεσε να μιλήσει στην οικογένειά του μέσω live μηνυμάτων.

Ο Νίκος Μπάρτζης επικοινώνησε με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος σε ένα από τα μηνύματα που του έστειλε, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, έγραψε ξεκάθαρα πως "Ήρθε η φίλη σου κι έφαγε γαλακτομπούρεκο, περιμένουμε και τους άλλους", με το Νίκο να ενθουσιάζετε με το μήνυμα αυτό και να φωνάζει στον Τζέιμς "πήγε η Άννα σπίτι".

Η Άννα Μαρία Βέλλη λίγα λεπτά μετά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όχι δεν πήγα Κόρινθο... είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς αν και τώρα το λιγουρεύτηκα."

Survivor 4 Άννα Μαρία Βέλλη Μπάρτζης

Βέβαια, εμείς να πούμε πως ο Νίκος δεν το κατάλαβε αλλιώς, ήταν ξεκάθαρο αυτό που έγραψε ο αδερφός του στο μήνυμα...