Survivor 4: Γερμανού για Παππά - «Μπορεί να έχω πέσει για άλλη μια φορά στη ζωή μου τόσο έξω»

«Είμαστε φίλοι! Έχουμε κάνει παρέα! Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Γερμανού για Παππά - «Μπορεί να έχω πέσει για άλλη μια φορά στη ζωή μου τόσο έξω»

Τις δηλώσεις της Ευαγγελίας Δερμετζόγλου στο Πρωινό σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δήλωσε σοκαρισμένη με την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά.

Αφορμή στάθηκε η δήώση της Δερμετζόγλου που είπε πως συμπαθεί τον Τριαντάφυλλο, ενώ αντιπαθεί τον Αλέξη Παππά, μιας και η συμπεριφορά του είναι πολύ άσχημη.

«Αν μου είχε μείνει από όλη την περίοδο του metoo ένα σύννεφο και κρατιόμουν, με τον Αλέξη Παππά γκρεμίστηκε και αυτό. Δεν το έχω κρύψει ποτέ, είμαστε φίλοι. Έχουμε κάνει παρέα, έχουμε μιλήσει ώρες. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Εκτός κι αν, αφήνω ένα μικρό παραθυράκι, πήγε στον Άγιο Δομίνικο και του είπαν τι να λέει και να τους φτάσει στα όριά τους. Μονόπολη δεν έχουμε παίξει, αλλά μπορεί να έχω πέσει για άλλη μια φορά στη ζωή μου τόσο έξω. Πάρα πολύ πιθανό» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Το ξέσπασμα του Αλέξη Παππά το 2017 για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού

Με ενόχλησε γιατί ήταν ψέμα και στηρίχτηκε τόσο καλά, που φάνηκε σαν αλήθεια! Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε με έδειχναν να τη φιλώ στο στόμα, ωστόσο δεν ίσχυε. Αν εγώ ήμουν με τη Ναταλία και δεν ήθελα να γίνει γνωστό, υπήρχε περίπτωση να πάω στα μπουζούκια και να τη φιλήσω στο στόμα; Έκαναν το μοντάζ τους τα παιδιά, καλά το έκαναν, είναι η δουλειά τους, αλλά δεν ισχύει.

Η Ναταλία είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα, όμως δεν έχουμε κοινά σαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε σχέση. Είναι φίλη μου, μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα. Το ίδιο πιστεύω ότι έχω κάνει και εγώ σαν φίλος για εκείνην.

Από εκεί και πέρα με ενόχλησε γιατί το είδε και η μητέρα μου και απόρησε με το γεγονός ότι είδε φωτογραφίες μου με μια γυναίκα στα περιοδικά, από τη στιγμή που δεν της γνώρισα καμία από τις πρώην μου. Πιο πολύ με ενόχλησε που φάνηκε ότι έκρυψα κάτι από την οικογένειά μου, όχι επειδή μας είπαν ζευγάρι με τη Ναταλία, είχε πει στο περιοδικό People.