Survivor 4 - Spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Είναι οριστικό! Αυτό είναι το χρώμα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Από χθες σας ενημερώσαμε για τις πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr με το ποια ομάδα κερδίζει απόψε 18/4 το έπαθλο φαγητού στο Survivor 4. Σήμερα λοιπόν, σας έχουμε το επιβεβαιωμένο spoiler!

Αρχικά όπως ήδη γνωρίζουμε, θα δούμε τον Αλέξη Παππά να πετάει τα "καρφιά" προς το Τζέιμς Καφετζή. Οι δυο αντίπαλοι έχουν μεγάλη κόντρα, με τον ηθοποιό ουκ ολίγες φορές να του έχει επιτεθεί λεκτικά σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Ο ηθοποιός, έχει δει πως δεν μπορεί να τον πειράξει βάζοντας στην μέση τον Ηλία Μπόγδανο για αυτό αποφασίζει να του επιτεθεί στα ίσια!

Όπως είδαμε λοιπόν από το trailer και ο Τζέιμς Καφετζής έχει ξεκινήσει να κάνει ειρωνικά σχόλια προς τον Αλέξη Παππά μιλώντας στις κάμερες για το μυαλό του!

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 4;

Survivor 4 Spoiler 18/4

Όσον αφορά το αγώνισμα θα είναι ίσως από τα πιο δύσκολα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στον 4ο κύκλο του Survivor 4 και πολλοί παίκτες και των δυο ομάδων θα καταρρεύσουν από την κούραση.

Στις πλάτες τους θα πρέπει κρατώντας μια ράβδο να κρατήσουν όσα περισσότερα σακίδια με βάρος μπορούν! Τα πρόσωπα τους θα γίνουν κατακόκκινα, αρκετοί θα πέσουν κάτω και άλλοι θα πανηγυρίσουν έξαλλα!

Χθες λοιπόν, σας είπαμε πως η Μπλε ομάδα είναι αυτή που λένε οι πρώτες πληροφορίες πως κερδίζει. Την Μπλε ομάδα μάλιστα λένε και οι επιβεβαιωμένες!! Όπως φαίνεται οι Κόκκινοι δεν το έχουνε και πολύ με τα βάρη και θα φάνε για ακόμη μια ημέρα καρύδα και φακόριζο!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram