Γιάννης Σπαλιάρας: «Αν βλέπατε τι έχει συμβεί στο Survivor θα άλλαζε η γνώμη σας για αγαπητούς παίκτες»

«Έχουν γίνει πράγματα στο παιχνίδι που δεν τα μάθατε ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Αν βλέπατε τι έχει συμβεί στο Survivor θα άλλαζε η γνώμη σας για αγαπητούς παίκτες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων δεν γινόταν αν μην αναφερθεί στην συμμετοχή του στο Survivor και σε πράγματα που είχαν συμβεί στο παιχνίδι τα οποία και δεν μάθαμε ποτέ.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα.

Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε». Να σας κάνουμε και μια αποκάλυψη Σοκ! Ο Σπαλιάρας έχει ανιψιό που βρίσκεται μέσα στο Survivor 4.

«Aν έβαζαν τις πρώην σου Σπαλιάρα στο Survivor, ακόμα θα παίζαμε!»

Μπορεί και ο Κώστας Κοκκινάκης με τον Γιάννη Σπαλιάρα να είχαν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα όταν συμμετείχαν στο Survivor, ωστόσο πλέον είναι καλοί φίλοι. Μάλιστα, με αφορμή την είσοδο του πρώην της Μαριαλένας, έκανε μια ανάρτηση έπος.

Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες είναι φανατικοί του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα, αφού ο νέος κύκλος έχει πολύ ψωμί για σχόλια και αυτό γιατί έχει καταφέρει να γίνει περισσότερο... ριάλιτι.

Ο Κώστας Κοκκινάκης που έβλεπε εκείνη την ώρα το επεισόδιο, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Φαντάσου Γιάννη Σπαλιάρα να έβαζαν τις πρώην σου, ακόμα θα παίζαμε!!!».

Κοκκινάκης για Survivor 4 και πρώην Σπαλιάρα

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram