Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ουγγαρέζος σε Σταμούλη: "Ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση"

"Εδώ είμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά, όχι να τον στεναχωρούμε"

Ουγγαρέζος σε Σταμούλη:
Survivor 19.04.2021 12:33
Από Youweekly Team

Ο κακός χαμός έχει γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο μεταξύ Κρις Σταμούλη και Δημήτρη Ουγγαρέζου κι όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα του Πρωινού την Παρασκευή!

Το βίντεο αυτό, που θα δείτε παρακάτω, ήταν αφιερωματικό στον πρώην παίκτη του Survivor, κι ενώ το κόνσεπτ το είχε δείξει ο ίδιος ο ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να το ειρωνευτεί, θίγοντας τον Κρις.

Το επίμαχο βίντεο με τα σχόλια του Ουγγαρέζου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Κρις βρέθηκε καλεσμένος στο Open και μίλησε για το πόσο τον δυσαρέστησε το περιστατικό αυτό, απαιτώντας από τον Ουγγαρέζο να βγει και να του ζητήσει συγγνώμη! Κάτι το οποίο έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

"Είδα το Σαββατοκύριακο όσα είπε στην Σίσσυ. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά, όχι για να δυσαρεστούμε κανέναν και να στεναχωρούμε. Το παιδί στεναχωρήθηκε και του ζητώ συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου, δεν είχα καμία πρόθεση. Αφού στεναχωρήθηκε δεν υπάρχει καμία εξήγηση εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη. Ήθελα να το κάνω από εδώ γιατί μπορούσα να το κάνω κι από τα σόσιαλ μιντια ή το ραδιόφωνο, αλλά από εδώ το είπα κι από εδώ θα ήθελα να το μαζέψω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Καλίδης: "Στη βόλτα του Αλέξη με τον Κρις, μάθαμε ότι..."

Survivor 4: Άγριος τσακωμός με Κόρομι και Νίκο Μπάρτζη

Share