Survivor 4: Κόντρα Ντάφυ - Ηλία λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας!

Ο Τριαντάφυλλος απείλησε να μην παίξει και να πάρουν πέναλτυ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κόντρα Ντάφυ - Ηλία λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας!

Με παρατράγουδα ξεκίνησε σήμερα το σερέμονι πριν τον αγώνα της πρώτης ασυλίας, αφού για αρχή είχαμε την πρόκληση του Νίκου Μπάρτζη στον Σάκη Κατσούλη να βγουν μαζί στον τάκο, και στην συνέχεια ακολούθησε η κόντρα του Ηλία Μπόγδανου με τον Τριαντάφυλλο!

Ο Ηλίας όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό τι πιστεύει για το σημερινό παιχνίδι απάντησε λέγοντας πως θα παλέψουν για την ασυλία αλλά η ομάδα τους παίρνει να χάσουν κάποιους παίκτες!

Εκείνη την ώρα πήρε το λόγο ο Τριαντάφυλλος και είπε: "Ο Ηλίας είπε ότι έχουμε περιθώριο να χάσουμε παίκτες από την ομάδα! Δεν το λες αυτό πριν τον αγώνα και θέλω να μου πεις ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες!" με τον Ηλία να του απαντά πως του έχει πει πολλές φορές πως εννοεί εκείνον αν και προσπαθεί πολύ να τον "μπουστάρει" πριν από κάθε αγώνα!

Εκείνη τη στιγμή ο Ντάφυ εκνευρισμένος τους απείλησε πως δεν θα αγωνιστεί αφού είναι ο πιο αδύναμος παίκτης, να πάρουν πέναλτυ και να αγωνιστούν εκείνοι που είναι πιο δυνατοί!

Η κόντρα ανάμεσα στον Ηλία και τον Ντάφυ

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils