Survivor 4 - Χαμός ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο, Τζέιμς και Κώστα Παπαδόπουλο: "Είσαι εχθρός μου τέλος"

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Χαμός ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο, Τζέιμς και Κώστα Παπαδόπουλο:

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στην παραλία των Survivors λίγο μετά τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, την οποία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης!

Μάλιστα, μια ανάσα πριν τη νίκη έφτασε και ο Τριαντάφυλλος αλλά δεν τα κατάφερε και τα λόγια του δημιούργησαν ένταση, καθώς ακούστηκε να λέει "Ρίξ'το" και υπέθεσαν όλοι πως το είπε στον Σάκη για να κερδίσει!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε on camera και είπε πως άκουσε τον Τριαντάφυλλο να λέει: "Τελικά το κράτησε ο Σάκης ενώ το είχαμε πει, αλλά δεν με πειράζει εγώ τα έχω με τον Τζέιμς! Αυτά είναι τα λόγια που άκουσα πίσω από το θάμνο" με τον Τριαντάφυλλο να του εξηγεί πως δεν εννοούσε αυτό που κατάλαβε ο Κώστας.

Εκείνη την ώρα ο Τζέιμς του ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με το τι του έχει κάνει και τα χει μαζί του και ο Τριαντάφυλλος του απάντησε ευθέως: "Είσαι εχθρός μου αφού τα έχεις με τον αδερφό μου τον Αλέξη είσαι εχθρός μου τέλος"!

Λίγο αργότερα ο Κώστας και ο Ντάφυ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αφού ο τραγουδιστής τον πλησίαζε επικίνδυνα ενώ μιλούσε κι ο ζαχαροπλάστης του είπε να κάνει πιο πίσω γιατί βρωμάει το στόμα του!

Η ένταση ανλαμεσα σε Τριαντάφυλλο Τζέιμς και Κώστα

Survivor 4: Ο Μπάρτζης προκάλεσε τον Σάκη να βγουν κι αυτοί μαζί στον τάκο!

Το θέμα της κοινής παρουσίας του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή ως υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τους δύο παίκτες, καθώς σε αυτούς θα λύσουν τις διαφορές τους και ο Σάκης Κατσούλης με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους δύο παίκτες λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ανέφερε, σχετικά με το αίτημα του Αλέξη και του Τζέιμς, ότι δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρεθούν μόνο δύο παίκτες στον τάκο και μπορούν να είναι υποψήφιοι μόνο στην περίπτωση, που χάσουν και οι δύο ομάδες, με το σύνολο να φτάνει στους τέσσερις.

Ο Αλέξης το αποδέχθηκε, αλλά ο Τζέιμς είπε πως θέλει να το συζητήσει με την ομάδα του, με τον πρώτο αλλά και τον Σάκη να τον κατηγορούν για οπισθοχώρηση στην υπόσχεσή του.

Κάπου εκεί, ο Νίκος πήρε το λόγο και είπε στον Σάκη, τον Αλέξη και τον Τζέιμς να βρεθούν και οι τέσσερις ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να φανεί ποιους συμπαθεί τελικά ο κόσμος. Θα μιλάμε για... μητέρα των μαχών, αν συμβεί κάτι τέτοιο και μέχρι την Τετάρτη (21/4) η αγωνία θα κορυφωθεί.

[/OEmbed]