Survivor 4 - μητέρα Ασημακόπουλου: "Πιστεύω πως ο κόσμος τον αγαπάει και πιστεύω πως ο Γιώργος"

"Θέλω να πιστέψω ότι θα φύγει ο Τριαντάφυλλος καθαρά αγωνιστικά αλλά μακάρι ο Αλέξης."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μητέρα Ασημακόπουλου:

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Τρίτης επικοινώνησε με την μητέρα του Γιώργου Ασημακόπουλου, Σάντυ, κι εκείνη μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια εννοείται για το παιδί της, όπως θα έκανε κάθε μητερά.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε να απαντήσει ήταν αν πιστεύει πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα φύγει σε περίπτωση που βγει σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor (SPOILER ALERT! Δείτε εδώ ποιοι είναι οι υποψήφιοι).

Τα λόγια της μητέρας του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου

"Πιστεύω πως ο κόσμος τον αγαπάει και πιστεύω πως ο Γιώργος θα μείνει γιατί έχει πάρα πολλά να δώσει, είναι πολύ δυνατός παίκτης απλώς πρέπει να συγκεντρωθεί πιο πολύ γιατί αγχώνεται πάρα πολύ ο Γιώργος, αλλά είναι πολύ γερός παίκτης. Εγώ πιστεύω θα μείνει.

Εγώ πιστεύω ο Γιώργος συμπαθεί τον Τριαντάφυλλο και παίζουνε μαζί, κάνουνε πλάκα. Εγώ πιστεύω ο Γιώργος δεν μπορεί να μισήσει κανέναν. Θέλω να πιστέψω ότι θα φύγει ο Τριαντάφυλλος καθαρά αγωνιστικά αλλά μακάρι ο Αλέξης."

"Ο Ασημακόπουλος λόγω της σεξουαλικότητάς του δέχεται μπούλινγκ στο παιχνίδι"

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στηρίζοντας ανοιχτά τον Γιώργο Ασημακόπουλο που βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και παλεύει για την επιβίωσή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική λέσχη 102,6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα, μίλησε για την ανάρτηση αυτή και αποκάλυψε όχι μόνο ότι η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου είναι άσχημη σε όλους αλλά και πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις στην προσωπική του ζώη.

"Ο Τριαντάφυλλος είχε κάποιου είδους έπαρση μπορώ να το πω κι όχι μόνο σε ανθρώπους της παραγωγής. Τα νεύρα του έχουν ενταθεί, πρέπει να βρούμε το κουμπί, έχει πίσω ένα κουμπί να του βάλουμε στοπ να σταματήσει να μιλάει. Δεν μπορώ άλλο είναι κουραστικός, κάνει πράγματα τα οποία εκείνη την ώρα νομίζει ότι είναι σωστά. Φταίει ότι δεν χειρίζεται καλά την γλώσσα, γι' αυτό έχει τον Αλέξη από πίσω και ξέρει ότι έχει ρεύμα έξω ο Αλέξης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Κάτι έχει συμβεί σε ξύλο μεταξύ Αλέξη Κρις και κάποιων ντόπιων αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να λέμε και πολλά. Δηλαδή και να ήξερα κάτι δεν θα μπορούσα να το αποκαλύψω ακόμα."

Όσον αφορά τον Ασημακόπουλο είπε: "Θεώρησα υποχρέωσή μου να το κάνω αυτό, μπήκα στην θέση της μάνας του ενδεχομένως και θεώρησα ότι έτσι έπρεπε να λειτουργήσω γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ."