Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor"

Επική ατάκα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Κόκκινη ομάδα έχασε και τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και πήγε στο συμβούλιο για να ψηφίσει.

Οι Κόκκινοι κλήθηκαν λοιπό να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Μετά την υποψηφιότητα του Παππά και του Ασημακόπουλου ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και ζήτησε για ακόμα μια φορά από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, αφού για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγει!

Χαρακτηριστικά είπε: "Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη του Survivor και εννοώ πως δεν θέλω να διώχνω δυνατούς παίκτες από το παιχνίδι και όχι κάτι άλλο"!

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος

Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.