Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά στο αν ο Τζέιμς και ο Νίκος έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο

Αν τυχόν ένας από τους βγει νικητής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά στο αν ο Τζέιμς και ο Νίκος έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη της στήλης “10 και να… καίνε” του Love it και μέσα σε όλα απάντησε και στις φήμες που θέλουν τον James και τον Νίκο να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε πως σχολιάζονται έξω στις εκπομπές αλλά και από τις δηλώσεις των συμπαικτών της. Την ίδια στιγμή, εξομολογήθηκε ότι η δυσκολότερη στιγμή της μέσα στο Survivor ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα παίξει στρατηγικά ή συναισθηματικά ενώ αποκάλυψε και τους «κλέφτες» του παιχνιδιού.

Όσον αφορά όμως τις φήμες που θέλουν James και Νίκο να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο, η Άννα Μαρία είπε χαρακτηριστικά: “Αυτά είναι μεταξύ τους. Ήμουν παρούσα σε αυτή τη συζήτηση”.

Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Τζέιμς και τον Νίκο

Μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με την Άννα Μαρία και την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη, εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μάλιστα είναι πολύ ενεργή, θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο πολύ της λείπουν τα δυο φιλαράκια της από το Survivor, ο Τζέιμς και ο Νίκος.

Συγκεκριμένα, στα stories της δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία είναι μια σύνθεση από την αποχώρησή της από το παιχνίδι κι απεικονίζει εκείνη να αγκαλιάζει την δυάδα αυτή. Απλή, λιτή και περιεκτική έγραψε "Σας αγαπώ. Γυρίστε πίσω νικητές" και ολοκλήρωσε την πρότασή της με μια μπλε καρδιά, που συμβολίζει και την μπλε ομάδα φυσικά.

 Άννα Μαρία Βέλλη Survivor Τζέιμς