Γιώργος Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Μεταξύ μας έχουν συμβεί διάφορα, αλλά περασμένα ξεχασμένα»

Οι νέες δηλώσεις για τον πρώην συμπαίκτη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Μεταξύ μας έχουν συμβεί διάφορα, αλλά περασμένα ξεχασμένα»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor και στην σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, για τον οποίο είχε δηλώσει πως προκαλεί συνεχώς ίντριγκα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη δύο δοκιμαστικά για ταινίες στο εξωτερικό, και πως βρίσκεται προς αναζήτηση για δουλειά.

Ο Κοψιδάς παραδέχθηκε επίσης πως έχει δυναμώσει καθώς έχει πάρει κιλά, καθώς μέσα στο παιχνίδι είχε χάσει αρκετά. Φυσικά, αναφέρθηκε και στις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί με τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο και τόνισε πως πλέον κρατάει μόνο τα θετικά.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι έχουν συμβεί διάφορα μεταξύ τους αλλά για εκείνον είναι όλα περασμένα ξεχασμένα.

Κοψιδάς για Ντάφυ - «Θυμώσαμε με αυτό! Του δώσαμε ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα τους πριν ο ηθοποιός αποχωρήσει από το Survivor 4.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

«Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Και ολοκλήρωσε: «Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα...Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε».