Survivor 4: Ο Τζέιμς Καφετζής "ξεμπρόστιασε" τον Τριαντάφυλλο!

"Μου είπε πως θέλει να βγει άλλες δυο φορές υποψήφιος και να μείνει, για να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τζέιμς Καφετζής

Σε ξεμπρόστιασμα του Τριαντάφυλλου στο Survivor προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής του είπε πως, παρά τα όσα ζήτησε από τον κόσμο, δε θέλει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας συγκεκριμένο λόγο.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας, μετά την «αιχμηρή» τοποθέτηση του Κώστα Παπαδόπουλου για τον τραγουδιστή, ανέφερε πως ο αντίπαλός του τον πλησίασε μετά το συμβούλιο και του επεσήμανε πως δεν επιθυμεί την αποχώρησή του... λόγω Ντάνου.

«Μου είπε πως θέλει να βγει άλλες δυο φορές υποψήφιος και να μείνει, για να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, αποκαλύπτοντας όλη τη στρατηγική του «Ντάφυ» στο μεγαλείο της.

Όσα είπε ο Τζέιμς on camera

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.