Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Μπάρτζης: "Αν φύγει ο Παππάς θα νιώσω σαν να έχω πάρει το έπαθλο"

Ο Αλέξης αφηνει παρακαταθήκη στον Ντάφυ την κόντρα του με τον Τζέιμς

Survivor 4 - Μπάρτζης:
Survivor 22.04.2021 00:49
Από Youweekly Team

Στις καλύβες τους επέστρεψαν Μπλε και Κόκκινοι μετά τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τους υποψηφίους.

Ο Νίκος Μπάρτζης σε συζήτηση που είχε με τον Τζέιμς Καφετζή του είπε πως αν φύγει ο Παππάς θα είναι σαν να έχει πάρει το έπαθλο!

Ενώ από την άλλη ο Αλέξης είπε στον Τριαντάφυλλο πως αν φύγει του αφήνει παρακαταθήκη να συνεχίσει όλο αυτό που έχει ξεκινήσει με τον Τζέιμς με τον Ντάφυ να του απαντά πως κι εκείνος του αφήνει την κόντρα του με τον Κόρο!

Όσα ειπώθηκαν για τις παρακαταθήκες και την αποχώρηση

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Survivor 4: Η "κλεψιά" που έδωσε τη νίκη στους Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα

Share