Σαμπρίνα για Survivor 4: "Ο Τριαντάφυλλος είναι πρώτος στην ίντριγκα και στη στρατηγική"

"Είχα εκνευριστεί όταν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαμπρίνα για Survivor 4:

Με διαφορά ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης από την αρχή του Survivor... O «Ντάφυ», όπως είναι το παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συμπαίκτες του, συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα, τις κάμερες και φυσικά τα σχόλια του κοινού. Την ώρα που το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σπάει καθημερινά τα κοντέρ της τηλεθέασης, οι χρήστες του Twitter κάνουν πάρτι με τον «Πάπα Ντάφυ» και τον «Ντάφυ Τσαν», που αποδεικνύεται... Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει.

Το YOU μίλησε με ανθρώπους που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, οι οποίοι μας μεταφέρουν τις δικές τους εμπειρίες, μια εικόνα από το παρασκήνιο και μας απαντούν αν είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός αλλά και αν τον βλέπουν για νικητή του παιχνιδιού...

Οι δηλώσεις για τον Τριαντάφυλλο

Πέτρος Ίμβριος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος Ίμβριος

«Είναι παρορμητικός άνθρωπος, δυναμίτης!»

Από τους πιο κοντινούς του συνεργάτες-τραγουδιστές, οι περισσότεροι τους θυμούνται από τις κοινές live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου ξεσήκωναν τον κόσμο μέχρι το πρωί - τουλάχιστον στην προ πανδημίας εποχή. «Είναι παρορμητικός άνθρωπος και αυτό τον οδηγεί σε εκρήξεις, είναι... TNT. Γενικά ο Τριαντάφυλλος συμπεριφέρεται σαν παιδί πολλές φορές. Έχουν υπάρξει προστριβές μεταξύ μας και θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχουμε τσακωθεί, όμως δεν είναι κακός άνθρωπος και δεν κρατάει κακίες. Την επόμενη μέρα τα ξαναβρίσκουμε». Όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ακόμα δεν έχει διαμορφώσει εικόνα, τον θεωρεί όμως από τους κερδισμένους και υιοθετεί την φράση-κλειδί του «Ντάφυ»: «Βλέπει η Ελλάδα και η Κύπρος και θα κρίνει...»

Σαμπρίνα

«Είναι πρώτος στην ίντριγκα και στη στρατηγική»

Δεν έτυχε να συνεργαστούν, όμως γνωρίζονται χρόνια και έχουν τραγουδήσει μαζί σε μουσικά αφιερώματα. Όπως παραδέχεται η Σαμπρίνα, μιλώντας στο YOU: «Είναι ο Τριαντάφυλλος που γνωρίζω και εκτός Survivor. Έχει τρόπους να ελίσσεται, έχει διπλωματία και είναι μαχητικός. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος». Όπως συμπληρώνει, βλέπει τα επεισόδια και μία φορά πήρε έντονα το μέρος του, αφού την ενόχλησε η συμπεριφορά των «κόκκινων». «Είχα εκνευριστεί όταν είχαν πιάσει ψάρια και τον είχαν αφήσει νηστικό», θα πει συγκεκριμένα, κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι. «Ο Ντάφυ είναι πρώτος στην ίντριγκα και στη στρατηγική, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής, γι' αυτό δεν ξέρω αν θα νικήσει», καταλήγει.

Γιώργος Δασκουλίδης

«Θα εκνευριστεί και αμέσως μετά θα ζητήσει συγγνώμη»

Γνωρίστηκαν στη Ρόδο, την περίοδο που ο «Ντάφυ» έκανε τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 15 ετών και τραγουδούσε στα τοπικά μαγαζιά. «Είχαμε πραγματικά πολύ καλή συνεργασία, γιατί έδειξε απεριόριστο σεβασμό, τουλάχιστον απέναντί μου. Τίποτα από αυτό που βλέπετε δεν είναι ψεύτικο. Αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος, είναι παρορμητικός, ευέξαπτος, συγχωρητικός, δηλαδή θα επιτεθεί και αμέσως μετά θα ζητήσει συγγνώμη. Πολλές φορές παραφέρεται και χάνει το δίκιο του, αλλά δεν είναι ψεύτικος». Απογοητευμένος από τη στάση των «κόκκινων» και την απομόνωση στην οποία τον ώθησαν, θα τον στηρίξει και θα δηλώσει, όσον αφορά στην καριέρα του Τριαντάφυλλου μετά το Survivor: «Τον έμαθε μια ηλικιακή ομάδα που πιθανό να μην τον είχε προλάβει και να μην τον ήξερε Του έχει κάνει ήδη καλό και θα του κάνει ακόμα περισσότερο στο μέλλον».

Διαβάστε εδώ όσα αποκάλυψε και ο Πανταζής γι' αυτόν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί