Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Τριαντάφυλλου μετά το χθεσινό επεισόδιο

Έγινε χαμός με το συμβάν στο έπαθλο επικοινωνίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Τριαντάφυλλου μετά το χθεσινό επεισόδιο

Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, παρά το γεγονός πως ο άντρας της είναι το πρώτο θέμα συζήτησης παντού τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της συμμετοχής του στο Survivor, έχει επιλέξει να κρατήσει ένα άκρως χαμηλό και ταπεινό προφίλ.

Αποφεύγει ευγενικά να δώσει δηλώσεις ή να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες. Στο επεισόδιο της Τετάρτης η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και ο Ντάφυ μπόρεσε να μιλήσει μαζί της μέσω live μηνυμάτων. Τι το ήθελε; Έγινε το έλα να δεις στο twitter! Μέχρι κι ότι έχουν χωρίσει ακούστηκε... Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής ζητούσε απεγνωσμένα από την σύζυγο του, να του πει ότι τον αγαπάει, με την ίδια να μην του απαντά.

Η απάντηση της συζύγου του Τριαντάφυλλου

Το πρωί της Πέμπτης η Δήμητρα Σιαμπάνη, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα και στο «Happy Day».

«Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία στο προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

"Ο Τριαντάφυλλος είναι πρώτος στην ίντριγκα και στη στρατηγική"

Δεν έτυχε να συνεργαστούν, όμως γνωρίζονται χρόνια και έχουν τραγουδήσει μαζί σε μουσικά αφιερώματα. Όπως παραδέχεται η Σαμπρίνα, μιλώντας στο YOU: «Είναι ο Τριαντάφυλλος που γνωρίζω και εκτός Survivor. Έχει τρόπους να ελίσσεται, έχει διπλωματία και είναι μαχητικός. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος». Όπως συμπληρώνει, βλέπει τα επεισόδια και μία φορά πήρε έντονα το μέρος του, αφού την ενόχλησε η συμπεριφορά των «κόκκινων». «Είχα εκνευριστεί όταν είχαν πιάσει ψάρια και τον είχαν αφήσει νηστικό», θα πει συγκεκριμένα, κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι. «Ο Ντάφυ είναι πρώτος στην ίντριγκα και στη στρατηγική, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής, γι' αυτό δεν ξέρω αν θα νικήσει», καταλήγει.