Survivor 4 - σύντροφος Παππά: "Έχουμε σχέση μέσω τηλεφώνου. Κοιμόμασταν με..."

" Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα κοιτάξω άλλον άνδρα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - σύντροφος Παππά:

Πέμπτη σήμερα, μια ημέρα μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, που σχολιάστηκε αιχμηρά από πρόσωπα της ελληνικής showbiz, και η σύντροφό του, Allesia Demetz, έκανε την εμφάνισή της μέσω skype στον αέρα του Πρωινού.

Η ίδια μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά, ενώ αναφέρθηκε και στον απίστευτο τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του Αλέξη Παππά

«Έχουμε συναντηθεί μία φορά, μόνο για δύο λεπτά τον Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο, δουλεύω σε διαφορετικά μέρη είμαι αρχιτέκτονας και γυρίζω σε διάφορες χώρες. Γνωριστήκαμε στο Μόντε Κάρλο, σε ένα mall ο Αλέξης ανέβαινε τις κυλιόμενες σκάλες, εγώ κατέβαινα και ήταν κάτι πολύ χημικό, κοιταχτήκαμε χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον. Κρατούσε ένα κουτί πολύ βαρύ ανεβαίνοντας πάνω, πέταξε το κουτί και κατέβηκε κάτω για να με βρει.

Έτρεξε πίσω μου και μου φώναζε πως ήθελε να μου μιλήσει, μου είπε ότι δεν ξέρει τι έπαθε αλλά θα μετάνιωνε αν δεν μου μιλούσε. Εγώ του είπα ότι είναι τρελός, μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα από το κινητό και αρχίσαμε να μιλάμε. Μέσω βίντεο είχαμε επικοινωνία. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο για να νιώθουμε ότι είμαστε μαζί… Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν, ήταν μια σχέση διαδικτυακή. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά είναι κάτι που αισθάνεσαι είναι σαν τον ξέρω καλά… Επικοινώνησα με την παραγωγή του Survivor και μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 5 ημέρες για να μιλήσω με τον Αλέξη… Με έβαλε να του υποσχεθώ ότι μέχρι να γυρίσει δεν θα κοιτάξω άλλον άνδρα, ούτε θα δώσω την καρδιά μου αλλού και το έκανα. Περιμένω να τον γνωρίσω από κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Allesia Demetz.

Τα ποσοστά της χθεσινής 21/4 ψηφοφορίας

Μόνο το πότε θα πεθάνουμε δεν ξέρουμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr! Ξέρετε πως ότι θέλετε να μάθετε θα το βρείτε εδώ και ειδικά όσον αφορά το Survivor 4!

Πρώτοι εμείς από το πρωί της Τετάρτης σας ενημερώσαμε μέσα από τα καθιερωμένα μας spoils πως ο Αλέξης Παππάς θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το νησί κι όπως είδαμε το βράδυ στο συμβούλιο έτσι κι έγινε.

Ο πανηγυρισμός του Κώστα Παπαδόπουλου στο άκουσμα πως ο Αλέξης φεύγει, προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στο twitter από τηλεθεατές να τον χαρακτηρίζουν με λέξεις που επιβάλλεται να έχουν το "μπιπ" κολλημένο επάνω τους.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να είχε δημιουργήσει πολλές ίντριγκες στο παιχνίδι κι όπως λένε κάποιοι να κατεύθυνε τα νήματα και να ήταν χειριστικός αλλά κατά την αποχώρησή του έφυγε αξιοπρεπέστατος δείχνοντας το ήθος του και ξεκαθαρίζοντας πως όλα αυτά τα έκανε γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης, γι' αυτό πήγε εκεί, για να επιβιώσει με κάθε τρόπο.

Το θέμα μας, ωστόσο είναι άλλο! Για να μην μακρηγορώ, το κοινό είχε κουραστεί πολλά με τις επιθέσεις του Παππάς στον Τζέιμς - ο οποίος πλέον θα αναλάβει τα ηνία της παραλίας τώρα που ο... εχθρός απομακρύνθηκε - και αποφάσισε να τον πετάξει εκτός!

ποσοστά της χθεσινής 21/4 ψηφοφορίας Survivor

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και τον άνθρωπό μας που δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις πληροφορίες που μας μεταφέρει από τον Άγιο Δομίνικο, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν κάπως έτσι:

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils