Survivor 4 - Μουτσινάς: «Έχω να χαρώ έτσι από τότε που κέρδισε η Καλομοίρα στο Fame Story»

Τα επικά σχόλιά του για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μουτσινάς: «Έχω να χαρώ έτσι από τότε που κέρδισε η Καλομοίρα στο Fame Story»

Ο Αλέξης Παπάς αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, χωρίς να μπορεί να κρύψει φυσικά τη χαρά του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ασχολείται καθημερινά με το Survivor και γι' αυτό το λόγο φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή του και τη Χριστίνα Κεφαλά η οποία έκανε πολύ πιπεράτες αποκαλύψεις.

Ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής, έφερε τη συζήτηση στο θέμα του Παππά και τα έδωσε όλα στο πλατό.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor 4

Ο Νίκος Μουτσινας είπε με χιούμορ: «Έχω να χαρώ έτσι από τότε που κέρδισε η Καλομοίρα στο Fame Story, παιδάκι ήμουν». O παρουσιαστής μάλιστα έπιασε μικρόφωνο και τραγούδησε για χάρη του Αλέξη Παππά.

Τα προφητικά λόγια του Παππά στο αρχικό trailer του ριάλιτι

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor μέσα σε ένα κλίμα... ευφορίας από τους αντιπάλους του, που δε δίστασαν να προχωρήσουν στην τελευταία πράξη του ρόλου του ηθοποιού, με ένα προς ένα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε απόλυτο στήσιμο από την πλευρά του Ατζούν.

Πολλά έχουν αναφερθεί σχετικά με τον χαρακτήρα, που έχει επιδείξει ο Αλέξης στη διάρκεια της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί αρκετοί να έχουν επιβεβαιώσει το πόσο χειριστικός είναι σαν άνθρωπος, με τον πρώην συγκάτοικό του μάλιστα να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά ορισμένα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται απλά για την εκτέλεση ενός ρόλου.

Το στήσιμο αυτό από την πλευρά της παραγωγής του ΣΚΑΪ φαίνεται ξεκάθαρα από το πρώτο trailer, όπου παρουσιάστηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές, λίγο προτού ξεκινήσει η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο. «Θα τους κάνω να με τρέμουν, θα δουν ποιος είναι ο πραγματικός Survivor. Θα τους κάνω να καταλάβουν τι σημαίνει πάθος, ψυχή και τρέλα. Για μένα η λέξη ήττα δεν υπάρχει», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο.

Προς επίρρωση όσων αναφέρουμε, βλέπουμε αμέσως μετά τον... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr