Survivor 4: Το ποσό που παίρνει ο Λιανός για κάθε επεισόδιο

Τσάμπα φαγητό, τσάμπα διαμονή και στα πόδια του ο Άγιος Δομίνικος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το ποσό που παίρνει ο Λιανός για κάθε επεισόδιο

Τόσο καιρό γράφονται τα χίλια μύρια όσα για τους παίκτες του Survivor, με αποκορύφωμα τον Αλέξη Παππά που δημιουργούσε έντονο κλίμα στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του σας αποκαλύψαμε και πόσα λεφτά πήρε συνολικά για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή σήμερα, Παρασκευή, θα σας μεταφέρουμε όλα όσα ξέρουμε για την αμοιβή του Γιώργου Λιανού από το Survivor 4!

Ο παρουσιαστής έχει αποχωριστεί εδώ και καιρό την γυναίκα του, που προσφάτως γέννησε, την οικογένειά του, τους φίλους του και μένει στον Άγιο Δομίνικο τσάμπα εννοείται, αφού ο Ατζούν να είναι καλά να πληρώνει.

Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται τέλειο αλλά είναι πολύ σκληρό κατά βάθος να απέχεις από την... ζωή σου ουσιαστικά, γιατί εκεί βρίσκεται μόνο για δουλειά.

Η αμοιβή του Λιανού στο Survivor

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε κανείς μόνο για... λίγα χρήματα! Ο Γιώργος Λιανός μαθαίνουμε πως διαπραγματεύτηκε καλά τον εαυτό του και κατάφερε και έκλεισε ένα αξιοπρεπέστατο ποσό ανά επεισόδιο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο παίρνει 1.000 ευρώ!

Όχι κι άσχημα...

Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του από τον Άγιο Δομίνικο

Βέβαια να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο η σύζυγος και κόρη του βρίσκονται μαζί του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία με την κορούλα του μέσα στο καρότσι, να κάνουν την βόλτα τους.

Ο Γιώργος Λιανός, δεν γινόταν να μην πάρει μαζί του τις γυναίκες της ζωής του, αφού θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 4 μέχρι το καλοκαίρι και δεν ήθελε να χάσει τους πρώτους μήνες ζωής της κορούλας του.

«Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β, ΑΒ. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και πήρα αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση. Μας χωρίζουν πολλές ώρες, το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Λιανός.

Γιώργος Λιανός κόρη φωτογραφία Άγιος Δομίνικος