Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου έβγαλε τα κοτσιδάκια κι αυτό είναι το νέο της look

Μια επίσκεψη στον κομμωτήριο λογικά, θα την κάνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Ελευθερία Ελευθερίου έβγαλε τα κοτσιδάκια κι αυτό είναι το νέο της look

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της από το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να αποχωριστεί το look που κάνουν όλες όσες επιστρέφουν από τον Άγιο Δομίνικο: Τα κοτσιδάκια στα μαλλιά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η τραγουδίστρια μοιράζεται καθημερινές στιγμές από την ζωή της μιας και όπως όλα δείχνουν έχει επιστρέψει για τα καλά στα πράγματα που έκανε πριν μαζέψει τις βαλίτσες της και μπει στο αεροπλάνο για να ζήσει την εμπειρία του Survivor.

Το νέο look της Ελευθερίας Ελευθερίου

Πριν από λίγες ώρες η ίδια πόσταρε ένα instastory δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι το μαλλί της πια. Λογικά δεν θα μείνει έτσι, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα την κάνει τώρα που είναι ανοιχτά!

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor

Τα τρία ενθύμια που πήρε η Ελευθερίου από την παραλία

Η αποχώρησή της ήταν αρκετά ηχηρή και σχολιάστηκε πολύ έντονα από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης στο χθεσινό επεισόδιο. Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε μέρα από την καθημερινότητά της στην Ελλάδα, έχοντας πάντα στην καρδιά της το νησί.

Έτσι, έφερε μαζί της το μαγιό της καθώς και το κουτάλι της, μαζί με το πιάτο της και φυσικά την κούπα της, την οποία δεν αποχωριζόταν όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Ελευθερία Ελευθερίου Instagram

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor