Χρανιώτης για Survivor 4: «Είναι παραπάνω ριάλιτι απ' όσο αντέχω»

«Δεν το βλέπω, βαριέμαι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρανιώτης για Survivor 4: «Είναι παραπάνω ριάλιτι απ' όσο αντέχω»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον βλέπει καθώς έχει γίνει πολύ ριάλιτι και το έχει βαρεθεί.

Παράλληλα, μίλησε για την περιπέτεια που περνάει με τον κορωνοϊό, καθώς βρέθηκε θετικός τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του και ο γιος τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη για το Survivor 4

«Δεν το παρακολουθώ, το βαριέμαι. Είναι παραπάνω reality από όσο αντέχω. Ο Γαλακτερός μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Είναι άλλο παιχνίδι αυτό και άλλο το δικό μας. Δεν υπήρχε κανένας να μας βάλει λόγια στο στόμα. Είδα στην αρχή αλλά βαρέθηκα γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην περιπέτεια που περνάει εκείνος και η οικογένειά του με τον κορωνοϊό, σημείωσε: «Την πατήσαμε κι εμείς, κολλήσαμε και το ζούμε. Κόλλησε πρώτη η Γεωργία και μαζί ο μικρός. Στην αρχή κάναμε τεστ κι εγώ βγήκα αρνητικός. Μετά έκατσα σπίτι με διπλές μάσκες και είχα υπέρμετρη εμπιστοσύνη ότι δεν θα κολλήσω, αλλά τελικά ο κορωνοϊός δεν χαρίζεται.

Δεν ήθελα να το παραδεχτώ στην αρχή, αλλά είχα δέκατα και συμπτώματα. Από Δευτέρα μπορώ να ξανακάνω γύρισμα. Όλα τα παιδιά από την παραγωγή με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

Η φωτογραφία με τον γιο του και το μήνυμα για τον κορωνοϊό

Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η σύζυγός του και ο γιος του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έτσι, σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο ιό.

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του παιδιού του και μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδκτυακούς του φίλους μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση, στην οποία ποζάρει έχοντας αγκαλιά τον μικρό του.

Στη δημοσίευση του, τόν βλέπουμε να φιλά το κεφαλάκι του μικρού, ενώ γράφει: «Στην κουνιστή μας πολυθρόνα! Αναρρώνουμε ωρέ!»

Γιώργος Χρανιώτης κορωνοϊός