Survivor 4: «Η συνεργασία του Παππά με τον Γεωργίου και πολύ άντεξε»

Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον πρώην παίκτη του Survivor 4

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η συνεργασία του Παππά με τον Γεωργίου και πολύ άντεξε»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η συνεργασία του Αλέξη Παππά με τον Ανδρέα Γεωργίου έπρεπε να έχει διακοπεί νωρίτερα καθώς υπήρχε παρασκήνιο ανάμεσά τους.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Αλέξη Παππά, τον Ανδρέα Γεωργίου και το Survivor 4

«Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του, του κάνω και κάποια μαθήματα φωνητικής. Τον έχω βοηθήσει και στο J2US. Είναι δουλευτεράς και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ πικραμένος με αυτό το προφίλ που έχει βγει προς τα έξω.

Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε πάρα πολύ μικρός να παλεύει, έχει το απίστευτο χιούμορ που τώρα το βλέπουμε να έχει γίνει εριστικό. Δε γίνεται ένας άνθρωπος να αλλάζει έτσι. Μακάρι να δημιουργηθεί ειδύλλιο με την Ελευθερία Ελευθερίου, εγώ κουμπάρος.

Νιώθω ότι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου δε μπορούσε να συνεχιστεί γιατί υπήρχε παρασκήνιο. Υπήρχε θέμα. Πραγματικά αυτή η σχέση επαγγελματικά, και πολύ άντεξε», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ σχόλια για τον χαρακτήρα του έκανε και ο πρώην συγκάτοικός του από τη σειρά.

Αλέξης Παππάς Survivor

"Το τι υπάρχει με την Αλέσια θα το πει ο Αλέξης. Είπε κάποια περίεργα πράγματα"

Εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές μια γυναικεία παρουσία η οποία ισχυρίζεται πως έχει... τηλεφωνική και διαδικτυακή σχέση με τον Αλέξη Παππά. Έχει μιλήσει αρκετά για τον "έρωτα με την πρώτη ματιά" που έζησαν δίνοντας λεπτομέρειες που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα.

Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο Πρωινό ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας, κι αφού αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν έμαθε τα όσα ακούγονται έξω γι' αυτόν μίλησε και για το θέμα της συντρόφου του.

«Την είδα την Αλέσια χθες, καλή ήταν απλά κάποια πράγματα που είπε ήταν περίεργα. Το τι υπάρχει μεταξύ τους θα τα πει ο Αλέξης όταν θα βγει. Δεν τον ενημέρωσα ότι η Αλέσια έχει μιλήσει σε εκπομπές… Ο Αλέξης έκανε κλήση μόνο σε εμένα, προφανώς αυτό επέλεξε είμαστε και φίλοι, έχει εμπιστοσύνη στην κρίση μου και σε αυτά που λέω. Την τελική απόφαση για το τι θα κάνει θα την λάβει αυτός, εγώ δεν αποφασίζω για τον πελάτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.