Ελευθερία Ελευθερίου: Συναντήθηκε με τον Πάνο Καλίδη και το έριξαν στα τραγούδια

Reunion για τους δύο πρώην παίκτες του Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελευθερία Ελευθερίου: Συναντήθηκε με τον Πάνο Καλίδη και το έριξαν στα τραγούδια

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση τους από το Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης θέλησαν να συναντηθούν και φυσικά το έριξαν στο τραγούδι.

Οι δύο τραγουδιστές του ριάλιτι γνωριζόντουσαν από πριν και οι σχέσεις τους μέσα στο παιχνίδι ήταν αρκετά καλές. Ωστόσο και οι δύο αποχώρησαν οριστικά και είναι πλέον πίσω στην καθημερινότητα τους.

Η Ελευθερία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την ζωή της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η ίδια συναντήθηκε με τον Πάνο Καλίδη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί την συνάντηση αυτή με τους followers της, δημοσιεύοντας δύο βίντεο, στα οποία βλέπουμε να τραγουδάνε μαζί το κομμάτι “Εμείς”! Reunion ωστόσο έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες!

Η συνάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Πάνο Καλίδη

Η Ελευθερία Ελευθερίου έβγαλε τα κοτσιδάκια κι αυτό είναι το νέο της look

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της από το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να αποχωριστεί το look που κάνουν όλες όσες επιστρέφουν από τον Άγιο Δομίνικο: Τα κοτσιδάκια στα μαλλιά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η τραγουδίστρια μοιράζεται καθημερινές στιγμές από την ζωή της μιας και όπως όλα δείχνουν έχει επιστρέψει για τα καλά στα πράγματα που έκανε πριν μαζέψει τις βαλίτσες της και μπει στο αεροπλάνο για να ζήσει την εμπειρία του Survivor.

Πριν από λίγες ώρες η ίδια πόσταρε ένα instastory δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι το μαλλί της πια. Λογικά δεν θα μείνει έτσι, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα την κάνει τώρα που είναι ανοιχτά!

Ελευθερία Ελευθερίου Survivor