Survivor 4 - Χριστίνα Κεφαλά: «Με τον Σάκη είχαμε σχέση, το ήξερε όλος ο κόσμος»

«Κανείς δεν έβαλε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να προσποιηθούν ότι είναι κοντά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Χριστίνα Κεφαλά: «Με τον Σάκη είχαμε σχέση, το ήξερε όλος ο κόσμος»

Η Χριστίνα Κεφαλά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρούσε έξω από το παιχνίδι με τον Σάκη, τονίζοντας πως υπήρχε αν και ήταν κάτι μικρό.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα, κάτι που έκανε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love it και αποκάλυψε πως τους ένιωσε να έρχονται πολύ κοντά στην παραλία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο κολιέ που χάρισε ο Σάκης στη Μαριαλένα και ξεκαθάρισε πως η αθλήτρια το φόραγε και στο πάρτι της ένωσης.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά για τη Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη

«Δεν ξέρω αν περιμένει ο Λιβάνης τη Μαριαλένα έξω, εγώ δεν ασχολήθηκα. Το μενταγιόν το φορούσε η Μαριαλένα στην ένωση, νομίζω της το είχε δώσει ο Σάκη, δεν ξέρω αν έγινε κάτω off camera και έγινε μετά και on camera. Για το μήνυμα που πήρα, ο κόσμος μπορεί να λέει για τα αγωνιστικά μου αλλά όχι για την προσωπική μου ζώη. Ένιωσα άσχημα και αμήχανα.

Με τον Σάκη ήταν κάτι μικρό αυτό που είχαμε. Ίσως ο Σάκης είπε ότι ήμασταν φίλοι για να είναι πιο ελεύθερος στο παιχνίδι, ίσως για να μιλήσει με τη Μαριαλένα να τα βρουν, δεν ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει με τον Σάκη πριν το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν η παραγωγή εκμεταλλεύεται τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα, δεν τους έβαλε κανένας να προσποιηθούν. Αν δεν τα έχουν βρει και το κάνουν μόνο για τη δημοσιότητα, αυτοί το ξέρουν. Εγώ τους ένιωσα πάρα πολύ κοντά.

Βλέπω στον τελικό τον Ηλία και τον Νίκο», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Δεν πήγα με τον Σάκη στο παιχνίδι! Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα σοκ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά μετά το "ντου" που έκανε στον Νίκο Μουτσινά. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Ήθελα πολύ να μπω στο Survivor. Σκεφτόμουν πως θα είμαι εκεί μέσα, να αγωνίζομαι, να συμβιώνω με τα παιδιά και να δω τα όριά μου. Από μικρή ήξερα πώς να επιβιώνω», είπε αρχικά.

Και αποκάλυψε: «Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor. Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;” Τον Σάκη τον είδα μόνο στα γραφεία όταν υπέγραψα. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά υπήρξε μια αμηχανία».

«Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα».