Survivor 4 - Μαριπόζα: «Ο Κρις Σταμούλης χάθηκε στο δάσος για να φάει»

«Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριπόζα: «Ο Κρις Σταμούλης χάθηκε στο δάσος για να φάει»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε μαζί με τον Κρις Σταμούλη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη στον καναπέ του Dot και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στην εξόρμηση που είχε κάνει ο δικηγόρος με τον Αλέξη Παππά πριν από λίγους μήνες στην παραλία των Μπλε.

Η Μαριπόζα «πείραξε» τον Κρις και εκείνος δεν τσαντίστηκε αλλά αντίθετα της έκανε πλάκα ξεκαθαρίζοντας πως έχει αφήσει πίσω του όλα όσα έγιναν.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου για τον Κρις Σταμούλη και το Survivor 4

«Η ταλαιπωρία που υπάρχει και στις στιγμές που οι κάμερες δεν γράφουν, δεν υπάρχει. Από το να πας στο βαρκάκι, να φτάσεις στο αγώνισμα. Είναι τόση η ταλαιπωρία που σε κάνει να σκέφτεσαι αξίζει να ξαναμπώ με αυτή την ταλαιπωρία;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Κρις και μεταξύ σοβαρού και αστείου, είπε: «Ο κύριος από εδώ έκανε το πιο ακραίο πράγμα για να φάει». Ο δικηγόρος απόρησε και τότε, η Μαριπόζα είπε: «Έλα ντε; Ξέρω εγώ; Χάθηκε στη ζούγκλα. Εγώ δεν ξέρω…».

Τότε ο Κρις Σταμούλης απάντησε: «Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο».

Η ανάρτηση του Κρις Σταμούλη για τον Αλέξη Παππά

Τόσοι και τόσοι, όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολίασαν την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είναι δυνατόν να μην το έκανε ο φίλος του, Κρις Σταμούλης;

Παρά το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες ο Κρις είχε δηλώσει πως δεν ήταν σύμφωνος με κάποια από αυτά που έκανε ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό μέσα στο παιχνίδι, "Πολύ τολμηρή κίνηση από τον Αλέξη να προτείνει στον Τζέιμς να βγουν στον τάκο μαζί, είναι ο Αλέξης που ξέρω εξάλλου όταν ήμουν εγώ στο παιχνίδι είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο, μια τέτοιο τολμηρή κίνηση όταν είχαμε αποφασίσει οι δυο μας να μην παίξουμε στο παιχνίδι και να δώσουμε φάουλ στην ομάδα μας έτσι ώστε να χάσει η ομάδα μας γιατί είχαμε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο χαρακτηρισμός «σάπια ντομάτα» δεν μου αρέσει, ο Αλέξης έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς. Καταλαβαίνω από την μια πλευρά τον λόγο της αντιπαράθεσής τους με αυτόν αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς.", εχθές μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στάθηκε στο πλευρό του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram

"Χωρίς τον Αλέξη Παππα το Survivor δεν θα έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Καλή επιστροφή φιλαράκι", έγραψε χαρακτηριστικά.

Κρις Σταμούλη Παππάς Survivor