Survivor 4 - Κεφαλά: «Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονται τους εαυτούς τους! Δεν τους έβαλε κανείς»

«Δεν με αφορά πια όλο αυτό με τον Σάκη, έχω προχωρήσει τη ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κεφαλά: «Σάκης και Μαριαλένα εκμεταλλεύονται τους εαυτούς τους! Δεν τους έβαλε κανείς»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Χριστίνα Κεφαλά με αφορμή το Survivor 4 και μίλησε για τη σχέση που έχουν αναπτύξει μέσα στο παιχνίδι ο Σάκης και η Μαριαλένα, κάτι που έκανε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Love it»

Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας, ανέφερε πως όσο ήταν και η ίδια μέσα στο ριάλιτι, το πρώην ζευγάρι είχε έρθει πάρα πολύ κοντά.

Όσα είπε η Κεφαλά για Σάκη - Μαριαλένα και Survivor 4

«Με τον Σάκη ήταν κάτι μικρό αυτό που είχαμε. Ίσως ο Σάκης είπε ότι ήμασταν φίλοι για να είναι πιο ελεύθερος στο παιχνίδι, ίσως για να μιλήσει με τη Μαριαλένα να τα βρουν, δεν ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει με τον Σάκη πριν το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν η παραγωγή εκμεταλλεύεται τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα, δεν τους έβαλε κανένας να προσποιηθούν. Αν δεν τα έχουν βρει και το κάνουν μόνο για τη δημοσιότητα, αυτοί το ξέρουν. Εγώ τους ένιωσα πάρα πολύ κοντά.

Βλέπω στον τελικό τον Ηλία και τον Νίκο», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Το αισχρό μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά από φίλο του Σάκη Κατσούλη

Όλοι γνωρίσαμε την Χριστίνα Κεφαλά σαν νυν του Σάκη Κατσούλη, όταν μπήκε στο Survivor. Μετά από λίγες ημέρες η νυν τελικά έγινε πρώην και μετά από λίγο καιρό ο Σάκης δεν την έλεγε καν "σχέση".

Στους τηλεθεατές είχε μείνει η άποψη πως η Χριστίνα Κεφαλά ήταν απλά ένα γρήγορο φλερτ στην ζωή του Σάκη Κατσούλη, μέχρι που η ίδια αποχώρησε από το Survivor και αποκάλυψε ότι ήταν μαζί για σχεδόν δυο μήνες.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τους φίλους του Σάκη Κατσούλη κάνοντας μάλιστα έναν από αυτούς να στείλει ένα μήνυμα στην Χριστίνα Κεφαλά αρκετά προσβλητικό.

“Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου… Υπάρχουν άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σ@ξ. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση τότε αυτοί οι άντρες θα λένε εγώ απλά τη γ@@@@@α. Άντε καλό μου κοριτσάκι” ήταν το μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά από τον φίλο του Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε κοινοποιώντας το μήνυμα αυτό στα stories της και έγραψε: “Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω τα κότσια. Άλλοι λένε ότι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι. Άντε καλό μου αγοράκι και εσύ”.

Survivor 4 Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης