Survivor 4 - Γιώργος Λιανός για Μαριαλένα και Σάκη: «Χθες έπεσε παντόφλα πολύ, του έκανε πολύ μανούρα.»

Το σχόλιο του μετά τον χθεσινοβραδινό καυγά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Γιώργος Λιανός για Μαριαλένα και Σάκη: «Χθες έπεσε παντόφλα πολύ, του έκανε πολύ μανούρα.»

Ο κακός χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας, ένας καυγάς που δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει ασχολίαστος από τον Γιώργο Λιανό.

Η Μαριαλένα παραπονέθηκε έντονα στον πρώην της, Σάκη, καθώς εκεί πονούσε και αντί να της συμπαρασταθεί, καθόταν και πανηγύριζε για την νίκη της ομάδας του, κάτι που την ενόχλησε αρκετά.

Με αφορμή λοιπόν το ερωτικό αυτό καυγαδάκι, το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο και σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιανού για τον καυγά Μαριαλένας - Σάκη

«Όλη η συμπεριφορά της Μαριαλένας δείχνει ότι είναι πολύ κοντά με τον Σάκη. Αν είσαι τόσους μήνες με τον πρώην κάτι θα σου ξυπνήσει.

Χθες έπεσε παντόφλα πολύ. Καλέ τους άκουσα εγώ, ήμουν πίσω από τους θάμνους. Δεν το είδες; Του έκανε πολύ μανούρα.».

Εκτός εαυτού η μαμά της Μαριαλένας: «Ο Σάκης καταστρέφει τη ψυχολογία της»

Εκτός αυτού έχει βγει η μαμά της Μαριαλένας με τα όσα σημειώνονται στο Survivor 4 ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Χαμός έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της παίκτριας της Μπλε ομάδας για το πως χώρισαν πριν μπουν στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Σάκη στους συμπαίκτες και αντιπάλους της. Μίλησε, δε, για το ότι περίπου δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, μπήκε στη ζωή του η Χριστίνα.

Ο Σάκης επέμενε πως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό με την Χριστίνα, αλλά η Μαριαλένα δεν είχε τελειώσει εκεί, τονίζοντας πως σε ένα giveaway της εκείνος την είχε φωτογραφίσει στο δικό της καναπέ, με αποτέλεσμα αργότερα να του ζητήσει το λόγο.

Ωστόσο, αυτό το σκηνικό δεν είναι το μόνο που έχει κάνει έξαλλη την μητέρα της Μαριαλένας, αφού λίγες ώρες αργότερα ο Σάκης την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Μαριαλένα είχε τραυματιστεί και η ομάδα της ηττήθηκε, με το αποτέλεσμα όμως να είναι το λιγότερο που την ένοιαζε, πλαντάζοντας στο κλάμα από τα νεύρα της για τον Σάκη. Το παράπονό της ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκε όσο θα έπρεπε ίσως για την κατάστασή της, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Το σημείο, δε, που την έκανε απολύτως έξαλλη, ήταν όταν σήκωσε την Νικολέτα στους ώμους του, τη στιγμή που εκείνη ήταν ημιλιπόθυμη και σε κάκιστη κατάσταση στον πάγκο. Του είπε πως θα μπορούσε να πάει να της μιλήσει και να την παρηγορήσει, όπως έκανε κι εκείνη σε άλλη αγωνίσματα, αλλά ο Σάκης θεώρησε πως είναι υπερβολική και ζηλεύει, θεωρώντας πως θέλησε να «ξεσπάσει» απλά τα νεύρα της και θα της περάσει.