Survivor - Κοψιδάς: «Η παραγωγή αύξησε τους σεκιούριτι όταν είδε ότι τα παιδιά έκλεβαν»

«Συμβαίνει να κλέβουν κάποιοι στο παιχνίδι και το καταλαβαίνω γιατί η πείνα είναι μεγάλη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor - Κοψιδάς: «Η παραγωγή αύξησε τους σεκιούριτι όταν είδε ότι τα παιδιά έκλεβαν»

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η παραγωγή χρειάστηκε να αυξήσει τους σεκιούριτι μέσα στο Survivor.

Ο γνωστός ηθοποιός αφού πρώτα αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, αλλά και στο αν έχουν λάβει τα χρήματα που τους αναλογούν οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, αποκάλυψε πως ο ίδιος πήγε στον Άγιο Δομίνικο έχοντας στην τσέπη του 180 ευρώ.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν ήθελε ούτε να κλέψει αλλά και ούτε να έχει πάρει κρυφά χρήματα, καθώς πήγε εκεί για να παίξει δίκαια και να δοκιμαστούν οι αντοχές του, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παίκτες που έκλεψαν φαγητό, μια κίνηση δικαιολογημένη σύμφωνα με τον Γιώργο Κοψιδά, όμως αποκάλυψε πως η παραγωγή αύξησε τους σεκιούριτι, ακριβώς για να αποφύγει τέτοιες καταστάσεις.

«Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» στην ψυχολογία των δυνατών παικτών»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή Σου- Κου Family και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4 ενώ αποφάσισε να αποκαλύψει ακριβώς την στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς.

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως οι «επιθέσεις» που κάνει είναι πολύ στοχευμένες ενώ τόνισε πως είναι ο παίκτης με την περισσότερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι και πολλές φορές επικεντρώνεται στους δυνατούς παίκτες, όπως έχει κάνει αυτόν τον καιρό με τον Ηλία Μπόγδανο.

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄ αυτό η πείνα των παικτών αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι.

Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους.

Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ό τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Όσο για το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

Παράλληλα, απάντησε στο αν αυτή την εποχή είναι μόνος του στη ζωή. «Μόνος! Είμαστε σε αναζήτηση… Βάλτε τηλέφωνα στην εκπομπή από κάτω για να στείλουν οι επίδοξες μηνύματα», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.