Το Πρωινό: «Φαντάσου μόλις τελειώσει το Survivor να δούμε μια μίνι ταινία με Μαριαλένα - Σάκη»

«Σε κάθε επεισόδιο είναι ένα 15λεπτό που είναι οι δυο τους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Πρωινό: «Φαντάσου μόλις τελειώσει το Survivor να δούμε μια μίνι ταινία με Μαριαλένα - Σάκη»

Οι δύο παίκτες που έχουν συζητηθεί όσο κανένας άλλος μέσα στο Survivor είναι αναντίρρητα ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πρώην ζευγάρι που μόνο πρώην ωστόσο δεν φαίνεται να είναι.

Το πρωί της Τετάρτης, το Πρωινό έπαιξε ένα βίντεο με αποσπάσματα του χθεσινού επεισοδίου, με πρωταγωνιστές στα περισσότερα τα δύο παιδιά.

Η Μαριαλένα μάλιστα σε ένα από αυτά είδαμε να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν φανταζόταν κανείς πέρσι που ήμασταν ζευγάρι ότι τον επόμενο χρόνο θα είμαστε στο Survivor και μάλιστα αντίπαλοι. Τον πετσόκοψα σήμερα τον Σακούλη. Χθες έκλαιγα εγώ για πάρτη σου, σήμερα θα κλαις εσύ για πάρτη μου».

Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη δήλωση, ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής Τάσος Τεργιάκης, έκανε της εξής παρατήρηση: «Φαντάσου μόλις το τελειώσει το Survivor να δούμε μια μίνι ταινία το ζευγάρι αυτό. Σε κάθε επεισόδιο είναι ένα 15λεπτό που είναι οι δυο τους».

Το Πρωινό Σάκης και Μαριαλένα

Εκτός εαυτού η μαμά της Μαριαλένας: «Ο Σάκης καταστρέφει τη ψυχολογία της»

Εκτός αυτού έχει βγει η μαμά της Μαριαλένας με τα όσα σημειώνονται στο Survivor 4 ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Χαμός έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της παίκτριας της Μπλε ομάδας για το πως χώρισαν πριν μπουν στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο είδαμε να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Σάκη στους συμπαίκτες και αντιπάλους της. Μίλησε, δε, για το ότι περίπου δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, μπήκε στη ζωή του η Χριστίνα.

Ο Σάκης επέμενε πως δεν υπήρχε κάτι σοβαρό με την Χριστίνα, αλλά η Μαριαλένα δεν είχε τελειώσει εκεί, τονίζοντας πως σε ένα giveaway της εκείνος την είχε φωτογραφίσει στο δικό της καναπέ, με αποτέλεσμα αργότερα να του ζητήσει το λόγο.

Ωστόσο, αυτό το σκηνικό δεν είναι το μόνο που έχει κάνει έξαλλη την μητέρα της Μαριαλένας, αφού λίγες ώρες αργότερα ο Σάκης την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η Μαριαλένα είχε τραυματιστεί και η ομάδα της ηττήθηκε, με το αποτέλεσμα όμως να είναι το λιγότερο που την ένοιαζε, πλαντάζοντας στο κλάμα από τα νεύρα της για τον Σάκη. Το παράπονό της ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκε όσο θα έπρεπε ίσως για την κατάστασή της, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Το σημείο, δε, που την έκανε απολύτως έξαλλη, ήταν όταν σήκωσε την Νικολέτα στους ώμους του, τη στιγμή που εκείνη ήταν ημιλιπόθυμη και σε κάκιστη κατάσταση στον πάγκο. Του είπε πως θα μπορούσε να πάει να της μιλήσει και να την παρηγορήσει, όπως έκανε κι εκείνη σε άλλη αγωνίσματα, αλλά ο Σάκης θεώρησε πως είναι υπερβολική και ζηλεύει, θεωρώντας πως θέλησε να «ξεσπάσει» απλά τα νεύρα της και θα της περάσει.