Χρήστος Λούλης: «Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να μπω στο Survivor»

«Δεν θα μου τα έδιναν ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: «Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να μπω στο Survivor»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων, απάντησε στην ερώτηση αν θα έμπαινε στο Survivor 4. Ενώ αναφέρθηκε και στον «Σιωπηλό δρόμο», τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Όσο λοιπόν για το αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης και αν ο ίδιος θα δεχόταν, ο ηθοποιός ήταν σαφής.

«Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να πάω κάπου, γιατί θα νιώθω που θα νιώθω χάλια για τον εαυτό μου που είμαι εκεί... Τα λεφτά που θα ζήταγα δεν θα μου τα έδιναν ποτέ, οπότε όχι!», εξομολογήθηκε.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 28/4 στο Survivor 4

Τετάρτη σήμερα, 28/4, η τελευταία ημέρα της εβδομάδας για τους θαυμαστές του Survivor και ενδέχεται να γίνει ο κακός χαμός στο αποψινό επεισόδιο! Trailer μέχρι τώρα (ώρα 09:09) δεν έχει βγάλει ο ΣΚΑΙ αλλά και μόνο που ξέρουμε πως πρόκειται για επεισόδιο αποχώρησης το περιμένουμε πως και πως!

Ωστόσο, το Youweekly.gr που είναι πάντα πρώτο σε όλα και ειδικά σε ότι αφορά το ριάλιτι επιβίωσης, σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος είναι ο παίκτης που θα φύγει απόψε από το νησί ή που βασικά έχει ήδη φύγει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο! Πάμε τώρα όμως να δούμε και ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor 4 spoiler 28/4 ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Αυτή η εβδομάδα κύλησε με μοιρασμένη την πίτα! Κυριακή είχαμε νίκη Κόκκινων που συνεχίστηκε και Δευτέρα ενώ Τρίτη, δηλαδή εχθές είχαμε νίκη των Μπλε, όπως σας είχαμε πει από νωρίς!

Σήμερα, Τετάρτη 28/4, οι Μπλε δεν θα καταφέρουν να κάνουν το 2-2 γιατί σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτοί που θα καταφέρουν να κάνουν το 10 στο σκορ του αποψινού αγωνίσματος θα είναι οι Κόκκινοι!

Έχουν ανέβει ψυχολογικά μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά κι αυτό είναι ολοφάνερο στην απόδοσή τους! Και έφαγαν την Κυριακή και σήμερα θα μιλήσουν με τους συγγενείς τους! Τι άλλο να θέλουν; Για να δούμε, όμως, θα συνεχίσουν τις νίκες κι από την επόμενη εβδομάδα;

Και κάπου εδώ να υπενθυμίσω πως υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ για την ερχόμενη Κυριακή. Δεν θα δούμε επεισόδιο Survivor...

UPDATE

Έχουμε ανατροπή για το έπαθλο επικοινωνίας! Τελικά, νικήτρια ομάδα που θα μιλήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι η ΜΠΛΕ!!!