Χάρης Γιακουμάτος: Η δημόσια συγγνώμη στον Χανταμπάκη μετά το Survivor 1

«Θεώρησα υπερβολικό τότε που έκλαιγε όταν έβλεπε τα παιδιά του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Γιακουμάτος: Η δημόσια συγγνώμη στον Χανταμπάκη μετά το Survivor 1

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος μαζί με την παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασαν το χθεσινό 28/4 επεισόδιο του Survivor 4. Ωστόσο, μια εξομολόγηση που έκανε για τον Στέλιο Χανταμπάκη, τους ξάφνιασε όλους.

Ο πρώην παίκτης του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να του ζητήσει συγγνώμη δημόσια γιατί τον θεώρησε υπερβολικό όταν έκλαιγε στα έπαθλα επικοινωνίας.

«Εγώ το έχω ζήσει και από τις δύο πλευρές. Ξεκίνησα με το Survivor 1, σαν τηλεθεατής, τότε με τον Ντάνο και παθιάστηκα σαν τηλεθεατής και το έβλεπα απ’ έξω. Δεν το καταλάβαινα τότε. Και να σου πω την αλήθεια, θα πω την αμαρτία μου, τηλεοπτικά, χρωστάω ένα συγγνώμη στον Χανταμπάκη γιατί τον θεώρησα υπερβολικό τότε που έκλαιγε όταν έβλεπε τα παιδιά του. Και με το που μπήκα μέσα, έκλαιγα σαν μωρό», εξομολογήθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Η σοκαριστική εξομολόγηση του Χάρη Γιακουμάτου για το Survivor

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μέσα σε όλα μίλησε για ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο Survivor 2.

Ο Χάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως δύο παίκτριες είχαν παρασυρθεί από τη θάλασσα και δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν πίσω. Τότε ένας άλλος συμπαίκτης κολύμπησε μέχρι εκεί που ήταν και τις τράβηξε έξω.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν ανέφερε τα ονόματα, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ήταν αυτός που βοήθησε τις δύο κοπέλες ενώ πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα ήθελε για νικητή του παιχνιδιού τον Γιώργο Κοψιδά.

«Είναι πράγματα, σκηνικά που αν δεν παιχτούν δεν το καταλαβαίνεις. Θα σου πω ένα πράγμα που έγινε. Δυο κοπέλες του Survivor τις είχε πάρει το κύμα, είχαν πάει πολύ μακριά, δεν μπορούσαν να βγουν και θα πνιγόντουσαν. Ένας παίκτης πήγε και τις έβγαλε. Δεν βγήκε ποτέ αυτό, δεν έπαιξε τρέιλερ, δεν έπαιξε τίποτα, να τον απογειώσεις αυτόν».

Ι.Μ.: Ήσουν εσύ αυτός;

Χ.Γ.: Δεν λέω ονόματα.

Π.Χ.: Ήταν κολυμβητής, οπότε θα μπορούσε να είναι. Νομίζω ότι ήταν εκείνος.

Χ.Γ.: Δεν λέω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα.

Ι.Μ.: Ήρωας! Αφανής, αλλά ήρωας!