Survivor 4 spoiler 4/5: Ποιον δίνει υποψήφιο ο Κόρο - ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ

Τα ονόματα των παικτών που θα βρεθούν στον τάκο δίπλα στον Τζέιμς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 4/5: Ποιον δίνει υποψήφιο ο Κόρο - ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ

Όπως φαίνεται να λέει και ο Τζέιμς στο σημερινό trailer για το αποψινό 4/5 επεισόδιο, θέλοντας και μη στο σημείο που έχει φτάσει τώρα το παιχνίδι, όλοι οι παίκτες, ακόμα και οι καλοί θα βρεθούν στον τάκο. Για την δεύτερη ασυλία θα δώσουν μάχη οι δυο ομάδες το βράδυ κι εφόσον σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιος κερδίζει, πάμε να δούμε τι θα συμβεί και με τους υποψήφιους.

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την χθεσινή τους ήττα η Μπλε έβγαλαν στον τάκο με την ψήφο τους τον Τζέιμς, κάτι που προφανώς δεν σόκαρε κανέναν, ειδικά μετά το θάψιμο που του έκανε η Μαριαλένα μπροστά στην κάμερα.

Άρα, μετρημένοι στα δάχτυλα οι υπόλοιποι άντρες της ομάδας που μπορούν να ψηφιστούν. Παύλος και Νίκος Μπάρτζης μένει.

Οι παίκτες προς αποχώρηση - Ποιον δίνει ο Κόρο απόψε

Ξεκίνησα με τηλεφωνήματα από το πρωί σήμερα. Όχι τίποτα άλλο, ήθελα να επιβεβαιώσω αυτό που είχα ήδη στο μυαλό μου από την στιγμή που έμαθα πως κερδίζουν και πάλι οι Κόκκινοι και μαντέψτε. Θα πάω να παίξω τζόκερ σήμερα γιατί σε ότι στοιχημάτισα έπεσα μέσα.

Η πηγή μου που επιβεβαίωσε αυτά που της είπα εγώ ως μαντεψιά. Νίκος Μπάρτζης θα βγει στον τάκο από την ψηφοφορία - ΑΛΊΜΟΝΟ - ε, και ο Παύλος Γαλακτερός θα ψηφιστεί αναγκαστικά από τον Κόρο.

Survivor 4 spoiler 4/5 υποψήφιος

Δεν είχε επιλογή. Έτσι θα γίνεται από δω και πέρα. Θα δούμε φίλους να ψηφίζονται μεταξύ τους. Είναι οι κανόνες βλέπετε τέτοιοι.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils