Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό 3/5 επεισόδιο

Όσα δεν έδειξαν στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό 3/5 επεισόδιο

Τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό 3/5 επεισόδιο του Survivor 4 πρόβαλλαν στην εκπομπή Love It. Χαρακτηριστικά παρακολουθήσαμε τι ψήφισαν οι παίκτες αλλά και για ποιο λόγο.

Το συμβούλιο του νησιού να σημειώσουμε ήταν γεμάτο εντάσεις, αφού η Μπλε ομάδα τσακώθηκε μεταξύ της με τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται στο επίκεντρο και να τον κατηγορούν πως έδωσε τον τελευταίο πόντο στους Κόκκινους.

Από την κάλπη βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ροδίτης παίκτης, ενώ εμείς γνωρίζουμε και τους.... υπόλοιπους δυο που θα ψηφιστούν και θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Όσα θα δούμε απόψε 4/5 στο Survivor 4

Τι νέο επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Παύλο να δικαιολογεί την στάση του να ψηφίσει τον Τζέιμς, λέγοντας πως όπως εκείνος στηρίζει τον Νίκο, έτσι και ο ίδιος με την σειρά του, θέλει να στηρίξει τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος, μίλησε για στρατηγική από την πλευρά του Ροδίτη παίκτη, στην οποία βοηθάει και ο Μπάρτζης σε κάθε συμβούλιο.

Επίθεση ωστόσο ο Τζέιμς θα δεχθεί και από τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία. Ο τραγουδιστής του είπε πως δεν υποστηρίζει την ομάδα του με αποτέλεσμα να τους έχει ρίξει ψυχολογικά. Άρα, με λίγα λόγια για αυτό τον ψήφισαν.

Την μεγάλη ανατροπή όμως κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος θα δούμε να.... υποστηρίζει τον Τζέιμς και τον Νίκο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα κακό στο να αλληλοστηρίζονται αφού είναι φίλοι. «Που είναι το κακό που ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;», ακούγεται να λέει στο trailer.

Survivor 4 Trailer 4/5

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ το run θα είναι μεγάλο. Επίσης, θα έχει και το υγρό στοιχείο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία; Και ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφiοι προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού;

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε το spoil για το χρώμα της ομάδας που νικάει!