Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Πάνω στην ένταση της νίκης έδωσε το φιλί στον Ηλία»

Όσα σχολίασε για το χθεσινό τους φιλί στο στόμα που προκάλεσε αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Πάνω στην ένταση της νίκης έδωσε το φιλί στον Ηλία»

Καλός φίλος του Τριαντάφυλλος, ο οποίος διαχειρίζεται και την επίσημη fun page σελίδα του στο Instagram, μίλησε στο Πρωινό, για την χαρακτήρα του, αλλά και για όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό 3/5 επεισόδιο του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, σχολίασε το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα μπροστά στην στην κάμερα με τον συμπαίκτη του Ηλία Μπόγδανο, μετά από νίκη που πήρε η Κόκκινη ομάδα.

«Αυτό έχουμε δει να το κάνουν πολλοί παίκτες πάνω στην νίκη. Έχει γίνει στο ποδόσφαιρο σε μεγάλες ομάδες. Δεν το παρεξηγώ από μεριά του Τριαντάφυλλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γενιδάκης.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Όσα θα δούμε απόψε 4/5 στο Survivor 4

Τι νέο επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Παύλο να δικαιολογεί την στάση του να ψηφίσει τον Τζέιμς, λέγοντας πως όπως εκείνος στηρίζει τον Νίκο, έτσι και ο ίδιος με την σειρά του, θέλει να στηρίξει τον φίλο του, Γιώργο Κόρομι. Από την άλλη, ο Ασημακόπουλος, μίλησε για στρατηγική από την πλευρά του Ροδίτη παίκτη, στην οποία βοηθάει και ο Μπάρτζης σε κάθε συμβούλιο.

Επίθεση ωστόσο ο Τζέιμς θα δεχθεί και από τον Ηλία Μπόγδανο λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ασυλία. Ο τραγουδιστής του είπε πως δεν υποστηρίζει την ομάδα του με αποτέλεσμα να τους έχει ρίξει ψυχολογικά. Άρα, με λίγα λόγια για αυτό τον ψήφισαν.

Την μεγάλη ανατροπή όμως κάνει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος θα δούμε να.... υποστηρίζει τον Τζέιμς και τον Νίκο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα κακό στο να αλληλοστηρίζονται αφού είναι φίλοι. «Που είναι το κακό που ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;», ακούγεται να λέει στο trailer.

Survivor 4 Trailer 4/5

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει πολλά εμπόδια, ενώ το run θα είναι μεγάλο. Επίσης, θα έχει και το υγρό στοιχείο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία; Και ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφiοι προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού;

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε το spoil για το χρώμα της ομάδας που νικάει!