Survivor 4: Άνοιξε τα φτερά του και πάλι ο...γύπας Τζέιμς στο άκουσμα του επάθλου

Συνεχίζει τις..."πτήσεις"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Άνοιξε τα φτερά του και πάλι ο...γύπας Τζέιμς στο άκουσμα του επάθλου

Στο επεισόδιο της Τρίτης (4/5) για το Survivor είδαμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο ασυλίας, που συνοδευόταν και από έπαθλο φαγητού, σε συνδυασμό με μια συνάντηση που... άρεσε στον Τζέιμς Καφετζή.

Ο Γιώργος Λιανός, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα συναντούσαν τους παίκτες της ομάδας, που θα επικρατούσε στο αγώνισμα για το τουρκικό Survivor.

Ο Τζέιμς, κάπως έτσι, θυμήθηκε το... καμάκι που είχε κάνει σε Τουρκάλα παίκτρια, έχοντας δεχθεί «άκυρο» λόγω ηλικίας. Αυτό δεν τον έχει αποτρέψει, βέβαια, από να συνεχίσει τις... πτήσεις ως γυπαετός.

Στο άκουσμα του επάθλου, είπε πως θα ήθελε να πάει, αλλά από την άλλη έχει κάποιες εξηγήσεις να δώσει προς Γερμανία μεριά.

Όσα είπε ο Τζέιμς για το σημερινό έπαθλο

Ασημακόπουλος: "Ο Νίκος είναι το φερέφωνο του Τζέιμς"

Όλη η παραλία φαίνεται πως βάλλει εναντίον του Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκου Μπάρτζη, με τους δύο παίκτες να έχουν μπει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και τους αντιπάλους τους να τους στηλιτεύουν για τη συμπεριφορά τους.

Την επομένη του συμβουλίου, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας συζητούσαν όσα έγιναν στο συμβούλιο, συγχαίροντας τον Παύλο Γαλακτερό για τη συμπεριφορά του και όσα είπε στον Τζέιμς.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, επανέλαβε τη θέση του, μιλώντας για το πόσο κοντά είναι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Λίγο αργότερα, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τη μεταξύ τους συνεννόηση στα συμβούλια, τονίζοντας πως, "όταν ο Τζέιμς χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει, ο Νίκος πετάγεται για να τον βοηθήσει να σκεφτεί, κάνει το φερέφωνο για να πάρει χρόνο ο Τζέιμς"