Survivor 4 - μαρτυρία: Σοκαριστικές οι αντιδράσεις στην πρώτη έξοδο του Αλέξη Παππά μετά το παιχνίδι

"Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - μαρτυρία: Σοκαριστικές οι αντιδράσεις στην πρώτη έξοδο του Αλέξη Παππά μετά το παιχνίδι

Με το άνοιγμα της εστίασης αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του βόλτα ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς που πλέον είναι αγνώριστος εμφανισιακά. Αφού έμεινε σε καραντίνα το απαιτούμενο διάστημα μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο ηθοποιός πήρε τον φίλο του Δημήτρη Βραχάμη και πήγαν να πιούν τα ποτά τους!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο φίλος του το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του Πρωινού οι αντιδράσεις που δέχθηκε το Αλέξης Παππάς από τον κόσμο ήταν σοκαριστικές.

Πλάνα από την πρώτη έξοδο του Αλέξη Παππά μετά το Survivor

«Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμο. Ήταν όλοι πολύ θετικοί, τον φώναζαν να βγάλουν φωτογραφίες κλπ. Είναι πολύ καλά, είναι γεμάτος από αυτό που έζησε και επίσης οι προτάσεις για διάφορα πράγματα πέφτουν βροχή. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει και για αυτό πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο.

Κανένα Bachelor - Ο ΣΚΑΙ προορίζει τον Αλέξη Παππά για καθημερινή σειρά

«Στον ΣΚΑΙ ετοιμάζουν την επόμενη σεζόν μια καινούργια καθημερινή σειρά η οποία έρχεται από την Πορτογαλία και το σενάριο θα είναι διασκευή και σε αυτή τη σειρά μάλιστα το σενάριο θα επιμεληθεί η Ντέλα Φώσκολου. Έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην Ελληνική μυθοπλασία. Στη σειρά αυτή και για τον ρόλο του... κακού σκέφτηκαν να προτείνουν τον Αλέξη Παππά. Το ραντεβού αυτό για τη νέα σειρά θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Αυτά που ακούστηκαν για το Bachelor δεν έχουν καμιά σχέση διότι ο Αλέξης Παππάς δεσμεύεται με εξάμηνη σύμβαση με την Αντζούν μίντια και χωρίς την άδεια της εταιρίας, δεν μπορεί να κάνει καμία επαγγελματική κίνηση».