Survivor 4 - Παπαδόπουλος: "Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης"

"Το χάρηκε που έφυγε ο Αλέξης. Αυτό που έκανα με την ντουντούκα στην αποχώρησή του ήταν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Παπαδόπουλος:

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει την απαιτούμενη καραντίνα σπίτι του ενώ στο ζαχαροπλαστείο του επικρατεί ένας κακός χαμός.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 5/5 στην εκπομπή Love it προβλήθηκε άλλο ένα απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει όταν αποχώρησε κι αυτή την φορά δεν άφησε ασχολίαστο ούτε τον Τριαντάφυλλο αλλά ούτε και τον Αλέξη Παππά.

Οι νέες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου

«Με τον Τριαντάφυλλο έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές. Οι διαμάχες είναι λογικές στο παιχνίδι. Δεν είναι εχθρός ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος αγωνιστικά ήταν παλτό. Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης. Κάποιοι γελάγανε. Πιστεύω είχε κουράσει όλο αυτό. Δε μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία και μιλούσε με τους φοίνικες. Όσο ήταν στο παιχνίδι ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος αισθάνονταν δυνατός. Δεν ήθελε καν να τον κοιτάνε. Ήταν πάρα πολύ απότομος. εγώ άκακο δεν τον βλέπω. Όταν έφυγε ο Αλέξης έγινε άλλος άνθρωπος.

Μπορεί να έχει κάποια ενόχληση, αλλά επειδή δε φέρνει νίκες, οι πανηγυρισμοί του ήταν ψέμα. Δε θα φτάσει τελικό. Ο κόσμος δεν είναι ούτε τυφλός, ούτε χαζός. Στο 100αρι είδατε πώς έτρεχε. Εμένα δεν μου έκανε ποτέ πρόταση με λεφτά ο Τριαντάφυλλος. Έκανε στα δύο παιδιά και το αντιμετώπισαν. Με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο δεν ξέρω αν βρήκαν φαγητό. Κάτι είχαν βρει. Τους έπιασαν και πήγαν να τους τιμωρήσουν. Ο Τριαντάφυλλος έλεγε πως δεν ήταν μπροστά, ότι δε φταίει. Δεν τα έχουν βρει ακόμη και δε θα τα βρουν ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πολύ στον Θεό, αλλά μπορεί να τα φουσκώνει.

Αυτό που έκανα με τη ντουντούκα στον πανηγυρισμό του Αλέξη Παππά σημαίνει να πας στο καλό. Ήταν πραγματικό, όχι ειρωνικό. Το χάρηκα που έφυγε. Ήταν μια μαύρη σκιά στο Survivor. Γνωριζόμασταν από έξω, αρκετά χρόνια και από τότε δεν τον ήθελα. Ήμασταν υποψήφιοι στην ίδια παράταξη. Συνεργάζομαι με τον ξάδερφο του. Δε μου αρέσει σαν άνθρωπος. Από τότε έριχνε τα λάθη σε άλλους και άφηνε τον εαυτό του από έξω. Όταν έγινε η ένωση σκέφτονταν πως θα κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Ήξερε πως για να επιβιώσει πρέπει να κάνει ίντριγκα. Ο Παππάς χειρίζονταν πάρα πολλούς ανθρώπους. Θα του έλεγα ένα γεια, αλλά δε θα πηγαίναμε για καφέ» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Στην ομάδα των Μπλε ο James δεν πρόσφερε κάτι»

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε μιλήσει και για τους Μπλε.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Λιανός έλεγα δε μπορεί. εγώ ακόμη μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ήμασταν 4,5 μήνες μαζί. Δε ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά. Στην ομάδα των Μπλε ο James δεν πρόσφερε κάτι.

Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα.

James ήταν καλύτερος στατιστικά. Ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω.

Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Ποτέ δεν μας είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε. Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες.

Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες.

Τριάδα προβλεπω πως θαα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι. Όταν γίνει η ένωση μπορεί να μαλώσουν ο Νίκος με τον James. Είχα κάνει 4 φορές αίτηση για να μπω στο Survivor» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.