Survivor 4 - Μουτσινάς: «Eίδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι»

Το σχόλιό του για το φιλί του Ηλία με τον Τριαντάφυλλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μουτσινάς: «Eίδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει το φιλί που έδωσαν στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας πως παρακολουθήσαμε το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ριάλιτι στη χώρα μας.

Ο παρουσιαστής όχι μόνο στήριξε την κίνηση αυτή των δύο παικτών της κόκκινης ομάδας αλλά την ίδια στιγμή είπε πως αν έπρεπε να ψηφίσει ανάμεσα στους δυο τους και στο Σάκη με τη Μαριαλένα, θα ψήφιζε «δαγκωτό» Ηλία και Ντάφυ.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το φιλί του Ηλία με τον Ντάφυ στο Survivor 4

«Eίδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι. Αξιώθηκα να το δω και αυτό, τα συγχαρητήρια και στον Τριαντάφυλλο και τον Ηλία. Μια χαρά, αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση του αύριο και αν με ρωτάτε αν έπρεπε να ψηφίσω ανάμεσα στα δυο ζευγάρια, τον Σάκη και τη Μαριαλένα και τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο θα ψήφιζα Ντάφυ – Ηλία δαγκωτό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Άφωνος ο Καλίδης με το φιλί Ηλία και Τριαντάφυλλου: «Με γελούν τα αυτιά μου»

Πολλές αντιδράσεις έφερε το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor 4. Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν το γεγονός ήταν και ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος έμεινε άφωνος.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε σε insta story το απόσπασμα από το φιλί τους και αρκέστηκε στο σχόλιο «Βλέπω καλά ή με γελούν τα αυτιά μου;», το οποίο σίγουρα λέει πολλά.

Από την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου το πήρε εντελώς χιουμοριστικά και τους αποθέωσε μέσα από ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δημοσίευσε και η ίδια το απόσπασμα από το φιλί και έγραψε «Αυτό θα ήθελα να το ζήσω live. Συγχαρητήρια κόκκινη ομάδα».