Survivor 4: Κάηκε το χωριό του Νίκου Μπάρτζη μετά την παραμονή του στο παιχνίδι

Ασύλληπτα βίντεο με καπνογόνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Κάηκε το χωριό του Νίκου Μπάρτζη μετά την παραμονή του στο παιχνίδι

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και το Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη, κυριολεκτικά πήρε φωτιά από τους πανηγυρισμούς του κόσμου που κατάφερε να τον κρατήσει μέσα για ακόμα μια φορά!

Καπνογόνα και κραυγές πρωταγωνιστούν στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω και το μόνο σίγουρο είναι πως... ο Μπάρτζης με το κοινό που έχει ενδέχεται να βρεθεί τελικό!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κάθε φορά που ο Νίκος Μπάρτζης είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση στην Κόρινθο στήνονται ομαδικές ψηφοφορίες για να παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Κοίτα να δεις, από εκεί που δεν ήταν και τόσο αγαπητός παίκτης, πως τα έχει καταφέρει...

Ο κακός χαμός στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη

Τα ποσοστά της ψηφοφορίας - ΝΤΈΡΜΠΙ

Ξέρετε ότι έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο! Ο άνθρωπός μας δεν πέφτει ποτέ έξω γιατί έχει τσεκάρει 1.000 φορές αυτό που πρόκειται να μας μεταφέρει! Αυτή η ψηφοφορία όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής από άποψη συμμετοχών κι όπως φαίνεται κι από το ποσοστά που θα δείτε παρακάτω, η πίτα μοιράστηκε... δύσκολα!

Το κοινό ήταν πολύ διχασμένο για το ποιον έπρεπε να διώξει και ποιον έπρεπε να αφήσει μέσα από αυτούς τους τρεις! Ωστόσο, έπρεπε κάποιος να φύγει...