Survivor 4: Εκτός εαυτού η Καινούργιου με την Μαριαλένα

"Μα είναι δυνατόν να περιμένει να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εκτός εαυτού η Καινούργιου με την Μαριαλένα

Ο κακός χαμός το πρωί της Πέμπτης στις εκπομπές με το σκηνικό που διαδραματίστηκε εχθές στο Survivor! Η Μαριαλένα απογοητευμένη μίλησε στην κάμερα και δήλωσε πως αισθάνεται στεναχώρια που δεν έλαβε ένα μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη και όλοι έπεσαν να την φάνε μετά τα όσα έχουμε δει τον τελευταίο καιρό μεταξύ αυτής και του πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Ο σχολιασμός της Καινούργιου για τα όσα συνέβησαν με το έπαθλο επικοινωνίας

Για την ακρίβεια η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε τόνισε: «Είμαι έξαλλη με την Μαριαλένα! Μα είναι δυνατόν να περίμενε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Λιβάνη;» και τόνισε ότι εκνευρίστηκε τόσο πολύ που έστειλε βραδιάτικα μήνυμα στον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα!

Ο σχολιασμός του Γιώργου Λιανού για Μαριαλένα - Λιβάνη

Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιανός έκανε την κλασική τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ραδιόφωνο κι εννοείται πως σχολίασε όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που... δεν έκανε και τόσο καλά νούμερα για τα δεδομένα του.

«Ναι η Μαριαλένα τον έψαχνε τον σύντροφό της, δεν έστειλε στο έπαθλο επικοινωνία. Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε…γόπα», είπε ο Γιώργος Λιανός.